Κι όμως, Σπέτσες και ξερό ψωμί από ό,τι φαίνεται επέλεξαν για φέτος η καραδιάσημη Κιμ Καρντάσιαν και η ετεροθαλής αδερφή της, επίσης καράδιάσημη Κένταλ Τζένερ, οι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα, μαζί με τη μητέρα τους, μάνατζερ και κεφάλι της αυτοκρατορίας, Κρις Τζένερ, προσφέροντας λάμψη και φήμη στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Οι διάσημες τηλεπερσόνες ταξίδεψαν στο νησί με υπερπολυτελή θαλαμηγό, και ο φακός τις κατέγραψε κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου για φαγητό την Τετάρτη 26 Ιουνίου, σε ένα εστιατόριο το οποίο έκλεισαν αποκλειστικά για τις ίδιες και την παρέα τους. Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» αναφέρει ότι ενδέχεται να ταξίδεψαν με το σκάφος του Τζεφ Μπέζος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο νησί.

  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις Σπέτσες βρίσκεται και ο Bad Bunny, που φαίνεται πως είναι ξανά σε σχέση με την Κένταλ Τζένερ, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι διάσημες αδερφές είχαν μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, με την εκπομπή να δείχνει selfie της Κιμ Καρντάσιαν με ένα παιδί που την αναγνώρισε και ζήτησε να βγάλει φωτογραφία μαζί της.

Επιπλέον, προβλήθηκε βίντεο που δείχνει τον Τζεφ Μπέζος, τη σύντροφό του, και την οικογένεια των Καρντάσιαν – Τζένερ να εξέρχονται από το εστιατόριο, περιτριγυρισμένοι από θαυμαστές και δημοσιογράφους. Σε ένα ακόμη κλιπ, η Κιμ Καρντάσιαν έστειλε ένα φιλί στην κάμερα που την κατέγραφε, ενώ ήταν περικυκλωμένη από θαυμαστές της.

  

Η παρουσία τους στις Σπέτσες έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, και το νησί ζει μέρες γεμάτες λάμψη και χλιδή. Οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ, με την πολυτελή τους παρουσία και τις εντυπωσιακές εξόδους τους, έχουν καταφέρει να τραβήξουν όλα τα βλέμματα και να αναδείξουν το νησί ως προορισμό διασημοτήτων.