«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;»

Με αυτή τη φράση μας αφήνει το νέο απόσπασμα από τη δεύτερη σεζόν του MAESTRO, κάνοντάς μας να διψάμε να δούμε τι στο καλό θα γίνει τελικά με τους εμπλεκόμενους στο έγκλημα που έβγαλε τον Γιάννη Τσορτέκη από το πλάνο.

Τα νέα επεισόδια του αγαπημένου ελληνικού δράματος “Maestro” είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις οθόνες μας κι εμείς είμαστε το ίδιο έτοιμο να μας κλειδώσουν σπίτι, καθώς ο νέος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου τόσο στο MEGA όσο και στην πλατφόρμα streaming του Netflix. Η παραγωγή υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία με μικρές δόσεις από τα νέα γεγονότα που θα εκτυλιχτούν στα επεισόδια και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το πιστεύουμε.

Χθες λοιπόν, Τετάρτη 17 Απριλίου, μια ανάρτηση στα social media των συντελεστών έφερε μια μικρή ακόμα γεύση στους φανατικούς της σειράς. Ένα νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο αποκαλύφθηκε, δείχνοντας τον Σπύρο, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Γιώργος Μπένος, στην επόμενή του κίνηση, ενδεχομένως κι ώρες μετά τον φ@νο. Στο βίντεο, ο Σπύρος εμφανίζεται να σκάβει έναν λάκκο και να σέρνει πιθανότατα το όπλο του εγκλήματος προς τα μέσα, ενώ αναφέρεται η φράση «πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;».

 


Ο νέος κύκλος αποτελείται από 6 επεισόδια κι αναμένεται να προσφέρει ανατρεπτικές ανακαλύψεις κι έντονες συγκινήσει, όπως πολύ καλά ξέρει ο Χριστόφορος να σερβίρει. Επιπλέον, το “Maestro” δε θα ολοκληρώσει την ιστορία του με τον δεύτερο κύκλο, καθώς μια τρίτη σεζόν με 4 επεισόδια έχει ήδη ανακοινωθεί κι αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024, επίσης στο MEGA και στο Netflix.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκαλύπτει ότι από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, μπορούμε άνετα να περιμένουμε μια σειρά εκπλήξεων και ανατροπών που θα μας κρατήσουν στα κάγκελα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.