Σε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη, μητέρα του Έλληνα πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη σχέση του γιου της με την Ισπανίδα τενίστρια Πάολα Μπαντόσα. Η κα Σαλνίκοβα λοιπόν, κατακτώντας επάξια τον τίτλο της καλύτερης πεθεράς που θα μπορούσε να συ τύχει (δεν), περιγράφοντας τον Στέφανο ως απρόβλεπτο στις αποφάσεις του αλλά καλό μαθητή, μίλησε ανοιχτά για διάφορες πτυχές της προσωπικής του ζωής και της σχέσης του με την Μπαντόσα, γιατί μάλλον ένιωσε να το δικαιούται.

Σχέση με τον πατέρα του

Η Τζούλια Σαλνίκοβα τόνισε ότι ο Στέφανος, αν κι έχει ορισμένα θέματα με τον πατέρα του, αυτά συνήθως περιορίζονται στον τομέα του τένις. «Στη ζωή είναι πολύ πολύ καλύτερα», υποστήριξε, δείχνοντας ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι κατά κύριο λόγο αρμονικές.

  

Η γνώμη της για την επανασύνδεση με την Πάολα Μπαντόσα

Σε ερώτηση για την επανασύνδεση του Στέφανου με την Πάολα Μπαντόσα, η μητέρα του τόνισε: «Είναι μία απόφαση που έχει παρθεί, δε ρώτησε κανείς την άποψή μου». Παρ’ όλα αυτά, εξέφρασε και κάποια θετικά συναισθήματα για την Ισπανίδα τενίστρια, λέγοντας ότι ήταν πάντα πολύ καλή απέναντί της, αν και δεν την είχε δει ποτέ να παίζει τένις κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Στέφανο. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά ίσως κάποιος πιο πονηρεμένος να σκεφτόταν ότι αυτή ήταν μια αρκετά ξεκάθαρη μπηχτή περί φιλοδοξίας.

 

Χαρακτηριστικά της Πάολα Μπαντόσα

Η Τζούλια Σαλνίκοβα ανέφερε έτσι απλά και χαλαρά ξεχνώντας μάλλον ότι μιλάει για την κοπέλα του γιου της, ότι η Πάολα είναι ένα κορίτσι που δεν έχει αυτοπεποίηση κι έτσι χρειάζεται μεγάλη στήριξη, παρά την εντύπωση που μπορεί να δίνει ότι είναι δυναμική: «Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι», είπε και λάλησε η μητέρα του Στέφανου και δυστυχώς δε στάθηκε μόνο εκεί μιας και τόνισε ότι κανείς δεν τη ρώτησε για το αν εγκρίνει αυτήν την επανασύνδεση.

 

Για το εάν ο Στέφανος είναι ερωτευμένος

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η Τζούλια Σαλνίκοβα απάντησε: «Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά κι ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ας πούμε ότι είναι άβολο να βλέπεις τη μητέρα σου να βγαίνει στα κανάλια και να θίγει με τρόπο αρκετά καυστικό και όχι και τόσο όμορφο τη σχέση και τις επιλογές σου. Ας πούμε επίσης, ότι την αυτοπεποίθηση που έχει ένας άνθρωπος, δεν την κρίνεις μόνο από την επαγγελματική του στοχοπροσήλωση (αν και μιλάμε για κορυφαία αθλήτρια), αλλά κι από άλλες ποιότητες, όπως το γεγονός να μπορείς να απέχεις από τέτοιου είδους κριτικές χωρίς να πέφτεις ψυχολογικά. Κλείνοντας, να κάνουμε μια πρόταση αν ποτέ κάνει ριμέικ των 7 θανάσιμων πεθερών το Mega, να τη σκεφτεί την κα Σαλνίκοβα. Θα της ταιριάζει πολύ ένα ρολάκι εκεί.