Σε μια συνέντευξη για την εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, ο διάσημος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης αποκάλυψε τις σκέψεις του για την οικογένεια, την επαγγελματική του πορεία και τη σημασία της πίστης στη ζωή του, τρία σε ένα νοικοκυρεμένα.

Με το παρατσούκλι του καλού παιδιού της σόουμπιζ να τον ακολουθεί διαχρονικά, υπήρξε ιδιαίτερα ανοικτός όσον αφορά το θέμα της πατρότητας, εξέφρασε την επιθυμία του να απολαύσει τη διαδικασία και να ζήσει το μεγάλωμα των παιδιών του. Σε ερώτηση για το αν θα σκεφτόταν να κάνει μια παύση στην καριέρα του, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποσυρθεί από τον χώρο της διασκέδασης τη δεδομένη στιγμή, καθώς εργάζονται μαζί του 220 οικογένειες. Κι ενώ αναγνώρισε τη δυσκολία του να αποχωρίσει τη ζωή που ζει τώρα, υποστήριξε πως όταν αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα, θέλει να είναι πλήρως αφιερωμένος στην οικογένειά του.

Τόνισε πως κάποια στιγμή θα αποσυρθεί και πως έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.

  

Αναφορικά με τον γάμο, αστειευόμενος δήλωσε πως «δεν τον θέλει καμία γυναίκα», ωστόσο παραδέχτηκε πως το θέμα τον αγχώνει. «Με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δε θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω.»

Ο Νίκος Βέρτης εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με τη σ3ξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, όπως πριν λίγο καιρό ανέφερε η Θέμιδα Μπαζάκα, όμως φάνηκε να είναι αντίθετος με τη γνώμη να βγουν τα θρησκευτικά. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που έχει εκφραστεί πάνω σε θέματα πίστης ανοιχτά, μοιραζόμενος τη δική του θέση πάνω στη θρησκεία, αφού είναι το δικό του μέσο κι εργαλείο να αντιμετωπίζει δυσκολίες κι αντιξοότητες. Είναι η δική του προσωπική γείωση, κι όπλο απέναντι στο στρες. «Συμφωνώ με τη Θέμιδα Μπαζάκα ότι πρέπει να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά γιατί να βγουν τα θρησκευτικά; Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή αλλά όχι να βγει από το σχολεία, οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τη θρησκεία», δήλωσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο θέμα του body shaming και του ρατσισμού, έχοντας ως αφορμή την απόφαση της τραγουδίστριας Άλκηστης Πρωτοψάλτη να μην πει έναν στίχο που θεωρεί προσβλητικό. Αναφέροντας την επίκαιρη περίπτωση, ο Νίκος Βέρτης εξέφρασε την άποψή του λέγοντας: «Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Και μια πολύ αδύνατη μπορεί να την πουν ξερακιανή κι αυτό προσβλητικό δεν είναι; 

Kεντρική φωτογραφία: Νίκος Ζότος, in.gr