Μια αξέχαστη sold out συναυλία έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Ωστόσο, η βραδιά επισκιάστηκε από ένα άσχημο συμβάν που συνέβη κατά τη διάρκειά της, όταν ένας 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να δει από κοντά τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο kozanimedia, το 13χρονο αγόρι, μαζί με φίλους του, προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα του κολυμβητηρίου της Κοζάνης για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Στην προσπάθειά του, έπεσε άσχημα και τραυματίστηκε στο πόδι, υποφέροντας από ανοιχτό κάταγμα και έντονη αιμορραγία.

Τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο νεαρό προσέφερε μια εκπαιδευτικός που βρισκόταν στον χώρο και είχε γνώσεις περίθαλψης τραυματισμών παιδιών. Η εκπαιδευτικός φρόντισε το παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την αστυνομία για το περιστατικό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μόλις ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν, έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του, διακόπτοντας τις υποχρεώσεις του για να επισκεφθεί το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλευόταν ο νεαρός θαυμαστής του. Ο τραγουδιστής ήθελε να βεβαιωθεί προσωπικά για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και να του δώσει κουράγιο, μιας και μια στιγμή, που θα μπορούσε να είναι όμορφη, κατέληξε σε φιάσκο.

 

 

Η κίνηση αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού κέρδισε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που έσπευσαν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία και τους θαυμαστές του, δείχνοντας την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. Και σκέψου λέει να έχεις σακατέψει το πόδι σου, να τα έχεις ακούσει από τους γονείς σου, να έχεις χάσει και την αγαπημένη σου συναυλία, να πρέπει να βγάλεις όλο το καλοκαίρι με γύψο και ξαφνικά, από το πουθενά, να σκάει ο Αργυρός για να σου πει προσωπικά περαστικά. Δυνατό παυσίπονο, δε λέμε, αλλά μην το δοκιμάσετε στο σπίτι ή στην πόλη σας.