Ο έρωτας δεν έχει ηλικία κι η αγάπη όταν είναι δυνατή δε σταματάει ποτέ και στην περίπτωση του 80χρονου Μπέρνι Μιλς αυτό αποδεικνύεται με μια πολύ γλυκιά κίνηση προς τη σύζυγό του. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου απ’ το 2015 και γίνεται viral ξανά και ξανά ξεπερνώντας τις 80.000.000 προβολές!

Πιο συγκεκριμένα, αν δεν έχετε δει το συγκεκριμένο βίντεο, ο Μπέρνι έχει καταγραφεί από μία κάμερα κινητού τηλεφώνου να περιμένει τη σύζυγό του, Κάρολ, 75 ετών, στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Όταν την είδε χαμογέλασε, δίνοντάς της τα λουλούδια, μια αγκαλιά κι ένα τρυφερό φιλί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο eHarmony μετά τον θάνατο των 50χρονων συζύγων τους κι είναι παντρεμένοι μεταξύ τους απ’ το 2010. Όταν ο Μπέρνι είδε τη σύζυγό του είπε: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που την είδα να περνάει απ’ την πόρτα. Πήρα το μωρό μου ξανά πίσω».

 

 

Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι ακόμα και στους μικρούς αποχωρισμούς να μένουν ενωμένοι. Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει την οπτική που βλέπουμε τα πράγματα και το Viber, Messenger έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον μπορούμε να βλέπουμε τους αγαπημένους μας και μέσα από μια βίντεο κλήση. Αυτό όμως που παρακολουθούμε στο βίντεο είναι κάτι πολύ βαθύτερο που προκαλεί συγκίνηση κι είναι αξιοσημείωτο.

Εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα πως η αγάπη, πρέπει να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας για να μάς αναζωογονεί. Να μάς κάνει να αισθανόμαστε και πάλι παιδιά σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε!