Ναι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αρχίσεις να σχεδιάζεις το καλοκαιρινό σου ταξίδι! Κι αν δεν παίζει και πολύ χρήμα, η Ryanair προσφέρει εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους για τον Αύγουστο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε δημοφιλείς προορισμούς χωρίς να πηδήξεις (πολύ παραπάνω από) τον προϋπολογισμό σου. Οι ναύλοι ξεκινούν από μόλις 15€, κάνοντας τις διακοπές σας πιο προσιτές από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρεις ναύλους με 17€ από Θεσσαλονίκη, 15€ από Αθήνα, 19€ από Χανιά, 32€ από Ηράκλειο και 29€ από Πάφο για μία διαδρομή. Άρα με ένα πενηντάρικο πάνε έλα πάνω κάτω, έχεις κάνει το πλάνο σου και το ταξίδι σου!

Διαθέσιμοι Ναύλοι για τον Αύγουστο

Οι παρακάτω τιμές είναι διαθέσιμες μέσω του low fare calendar της Ryanair, όπως ψαχουλέψαμε και βρήκαμε πριν από σένα για σένα, με αναχωρήσεις από διάφορα αεροδρόμια της Ελλάδας και της Κύπρου:

  • Αθήνα: από 15€
  • Θεσσαλονίκη: από 17€
  • Χανιά: από 19€
  • Ηράκλειο: από 32€
  • Πάφος: από 29€

 

Από Θεσσαλονίκη:

Από Αθήνα:

 

Από Χανιά:

 

Από Ηράκλειο:

 

Από Πάφο:

 

 

Σημαντικές πληροφορίες για τους ναύλους

Οι παραπάνω τιμές δεν αποτελούν επίσημη προσφορά της εταιρείας, αλλά ναύλους που μπορείς να εντοπίσεις μέσω του low fare calendar. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και ισχύουν τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου (19 Ιουνίου). Να θυμάσαι επίσης ότι οι ναύλοι αυτοί ισχύουν για συγκεκριμένες πτήσεις κι όχι για όλες τις πτήσεις αυτών των προορισμών.

Πώς να κλείσεις τα εισιτήριά σου

Πας στο site της Ryanair και χρησιμοποιείς το low fare calendar για να εντοπίσεις τις καλύτερες τιμές για τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν. Καλείς το κολλητάρι, ενημερώνεις ότι τότε και τότε παίζει καλή τιμή, παίρνεις το οκ και κλείνεις δυνατόν συντομότερα, καθώς οι τιμές αυτές είναι πιθανό να αλλάξουν γρήγορα.

Δημοφιλείς προορισμοί

Εκμεταλλεύσου αυτές τις ευκαιρίες για να επισκεφθείς μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς:

Μάλτα: Μιλάμε για μια χώρα με πλούσια ιστορία, που χρονολογείται από την εποχή του Νεολιθικού. Εκεί, θα βρεις μεγαλολιθικά μνημεία Μνάιντρα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, που προηγούνται των πυραμίδων της Γκίζας. Επίσης, θα χαλαρώσεις στις χρυσαφένιες ακτές και θα κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά της. Μην ξεχάσεις το γαλάζιο σπήλαιο, ένα φυσικό θαύμα με εκπληκτικά χρώματα.

Ιταλία:  Τι να πεις για την μπέλα της Μεσογείου; Σίγοτα είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, και είναι διάσπαρτη από εκπληκτικές πόλεις και γραφικά χωριά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ιταλία περιλαμβάνουν τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Βενετία και την ακτή του Αμάλφι. Ο γύρος της Νότιας Ιταλίας για πολλούς θεωρείται μια καλοκαιρινή εμπειρία ζωής.

Κροατία: Η Κροατία είναι μια χώρα με εκπληκτικές ακτές, γαλάζια νερά και γραφικά νησιά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κροατία περιλαμβάνουν το Ντουμπρόβνικ, το Σπλιτ και το Χβαρ. Ζήσε σαν να βγήκες από τα σκηνικά του GOT κάνοντας τις βουτιές σου μια ανάσα από το κάστρο της.

Αυστρία: Η Αυστρία είναι μια χώρα με εκπληκτικά βουνά, λίμνες και δάση. Είναι επίσης γνωστή για τις γοητευτικές πόλεις και τα γραφικά χωριά κι επειδή το καλοκαίρι δεν είναι η σεζόν της, θα τα βρεις όλα πολύ πιο οικονομικά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Αυστρία περιλαμβάνουν τη Βιέννη, το Σάλτσμπουργκ και το Ίνσμπρουκ.

Καλή ταξιδιωτική προετοιμασία και καλές διακοπές!