Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν να διαβάζουν περίεργα στατιστικά κι αποτελέσματα σχετικών ερευνών, που αφορούν διάφορους τομείς. Να είναι η περιέργειά μας για νέες γνώσεις; Να είναι ότι κατανοούμε περισσότερο κάποια πράγματα και καταστάσεις όταν απεικονίζονται με ποσοστά κι αριθμούς; Ό,τι και να ισχύει από τα δύο παραπάνω τ’ αποτέλεσμα είναι η εμμονή μας με τα νούμερα. Και κάπως έτσι κατέληξα στον συνδυασμό δύο πραγμάτων -από τα πολλά- που ευχαριστούν έναν άνθρωπο, στα στατιστικά και στο σ3ξ, δίνοντας παρακάτω δέκα περίεργα και μη γνωστά νούμερα γι’ αυτό το άθλημα.

 

Πρωτιά για την Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» τον Σεπτέμβριο του 2021 κι έπειτα από έρευνα που συμμετείχαν τριάντα χιλιάδες άνθρωποι από είκοσι έξι διαφορετικές εθνικότητες, το 87% των ενηλίκων στην Ελλάδα, κάνει ωπαλάκια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, κατατάσσοντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση. Κι επειδή αγαπώ τα μαθηματικά, αναλογικά ρώτησαν περίπου 1.200 άτομα από κάθε μία από τις εθνικότητες που συμμετείχαν. Συνεπώς είτε έπεσαν πάνω στις ερωτικές παρτενέρ του Σπαλιάρα είτε αγαπάμε τα ψέματα, γιατί με όσα ακούω γύρω μου, τα νούμερα δε βγαίνουν.

 

Τρίτη ηλικία

Σύμφωνα με έρευνες, πάνω από το 26% των ατόμων ηλικίας εβδομήντα πέντε κι άνω, απολαμβάνουν ακόμα το άθλημα. Κατ’ αρχάς πολλά συγχαρητήρια σ’ όσους συμβάλλουν στο εν λόγω ποσοστό. Κατά δεύτερον να ξέρετε πως δίνετε ελπίδα σ’ εμάς τους υπόλοιπους που μπορεί να μην είμαστε εβδομήντα πέντε χρονών αλλά νιώθουμε τόσο. Τελευταίο και σημαντικότερο κι απευθύνομαι στους νεότερους οι οποίοι έχουν γονείς ή παππούδες στη συγκεκριμένη ηλικία, πάντα να χτυπάτε πόρτες γιατί όπως αποδεικνύεται δεν το έχουν κόψει όπως νομίζαμε.

 

And the Oscar goes to

Περίπου το 80% των γυναικών υποκρίνονται στο σ3ξ. Κι επιστρέψαμε επιτέλους στην οικεία πραγματικότητα, γιατί με τα δύο προηγούμενα στατιστικά είχα αρχίσει ν’ αμφιβάλλω. Πάμε λοιπόν να εμπεδώσουμε ότι όσο το σ3ξ θεωρείται ταμπού για τις γυναίκες και κατόρθωμα για τους άντρες, τόσο οι πρώτες θα μένουν εγκλωβισμένες σε αναχρονιστικά στερεότυπα, οδηγώντας τες στο να μην αποδέχονται και να αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους. Όσο δεν το κατανοούμε αυτό, τόσο θα βλέπουμε τις γυναίκες στο κόκκινο χαλί να ευχαριστούν όσους τις στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, κατά την παραλαβή του χρυσού αγαλματιδίου.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες άνω των σαράντα ευχαριστιούνται τη solo απόλαυση περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα. Αν αναλογιστούμε ότι οι γυναίκες απελευθερώνονται σ3ξουαλικά μετά τα τριάντα έτη τους, λόγω των αναφορών στο προηγούμενα στατιστικά, τότε δεν πρέπει να μας κάνει καθόλου εντύπωση το παρόν. Συνεπώς μια γυναίκα άνω των σαράντα γνωρίζει πολύ καλύτερα το σώμα της και τις ανάγκες του κι άρα, λέω εγώ, είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να υποκριθεί.

 

Τα επόμενα τρία λεπτά θα είναι κρίσιμα

Το 75% των αντρών ολοκληρώνει μες στα τρία πρώτα λεπτά της σεξουαλικής πράξης. Λοιπόν, ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά. Η ανατομία  των αντρών είναι έτσι δομημένη ώστε η κορύφωση ν’ αποτελεί εύκολα υλοποίησιμο στόχο, ενώ για τις γυναίκες ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Σ’ αυτή την αντίθεση έρχονται να συμπληρωθούν κι όλα τα ταμπού και στερεότυπα όπως ήδη αναφέρθηκαν, μ’ αποτέλεσμα ο συγχρονισμός να μοιάζει σχεδόν αδύνατος. Μην το βάζετε κάτω μωρέ, θα τη βρείτε την άκρη -ελπίζω.

 

Έχω ένα πρόβλημα σε κάθε σου λύση

Δε σας είπα μόλις ότι θα τη βρούμε την άκρη; Αρκετές έρευνες -όχι μία το τονίζω- έχουν δείξει ότι οι άντρες που έχουν περισσότερα κιλά ολοκληρώνουν στα επτά λεπτά και δέκα οκτώ δευτερόλεπτα. Θα μου πείτε τι είναι τέσσερα λεπτά παραπάνω και θα σας απαντήσω να μην είστε αχάριστοι, πρωτίστως γιατί έψαξα και βρήκα στατιστικό που βελτιώνει το προηγούμενο και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τρώγοντας. Οπότε διαλέγετε και παίρνετε. Θυσίες, δίαιτες και κόπο ή τέσσερα λεπτά παραπάνω; Ό,τι βολεύει τον καθ’ ένα.

 

Χτυπά η καρδιά μου δυνατά-τα-τα-τα

Κατά τη διάρκεια του oργaσμoύ, οι καρδιακοί παλμοί φτάνουν τους εκατόν σαράντα και στα δύο φύλα. Εσείς από το δεύτερο στατιστικό που ανέφερα παραπάνω, στο ρελαντί μην έχουμε άλλα. Οι υπόλοιποι όπως καταλαβαίνετε καλό είναι να εντάσσετε συχνά το άθλημα αυτό στο πρόγραμμά σας, ώστε να επιδίδεστε στην απαραίτητη cardio άσκηση, που προσφέρει τόσα οφέλη στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Για όσους πάλι έχουν ξεχάσει μέχρι και τι είναι ξεκινήστε αερόβια άσκηση, ώστε να είστε έτοιμοι όταν έρθει εκείνη η ώρα.

 

Απίστευτο γυναικείο ρεκόρ

Ένα απίστευτο ρεκόρ, το οποίο έχει καταγραφεί από γιατρούς του κέντρου οικογενειακών και σ3ξουαλικών σπουδών στην Καλιφόρνια και το οποίο δύσκολα θα καταρριφθεί, είναι οι εκατό τριάντα τέσσερις συνεχόμενοι oργaσμoί που βίωσε μια γυναίκα μέσα σε διάστημα μίας ώρας. Το αντίστοιχο για τους άντρες είναι δέκα έξι. Να δεις που τ’ άτομα κι από τα δύο φύλα τα οποία εκπροσωπούν τα εν λόγω ρεκόρ κάτι γνωρίζουν που εμείς αγνοούμε, κάτι ξέρουν και δε μας το λένε. Ας μείνουμε λοιπόν στα νούμερα που μιλάνε από μόνα τους κι ας πράξουμε αναλόγως.

 

Κλείνω κι έρχομαι, έρχομαι φτάνω

…«με το πρώτο τ’ αεροπλάνο» λέει ο στίχος ενός γνωστού τραγουδιού και πάει γάντι στο παρόν στατιστικό, αφού ένας στους πενήντα ανθρώπους έχει απολαύσει την πράξη μέσα σε αεροπλάνο. Δεν το λες και μικρό το ποσοστό, μιας και σύμφωνα με αυτό, σχεδόν όλοι ξέρουμε τουλάχιστον ένα άτομο που το έχει δοκιμάσει. Ασυγκράτητοι και περιπετειώδεις είστε λοιπόν και πολύ σας χαίρομαι, αρκεί να μην καταλαμβάνετε την τουαλέτα για πολλή ώρα και πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι το φλογερό ταμπεραμέντο σας.

 

Που τρέχει τάχα ο λογισμός σου;

Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το 25% των ανθρώπων στον πλανήτη σκέφτεται το σ3ξ. Και κάπως έτσι εξηγείται η παγκόσμια κρίση σ’ όλους τους τομείς, της οποίας είμαστε όλοι θεατές. Αν λοιπόν το 25% σκέφτεται το σεξ και το υπόλοιπο 75% σκέφτεται τα προβλήματά του, ποιος μένει να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο; Μαντέψτε; Κανένας. Πάμε λοιπόν να μειώσουμε λίγο και τα δύο ποσοστά μέχρι να έρθουμε στα ίσα μας σαν ανθρωπότητα και μετά βλέπουμε.

 

Συμπερασματικά λοιπόν, κάποια στατιστικά από τα παραπάνω δουλεύουν υπέρ μας, κάποια όχι και κάποια απλώς δεν αλλάζουν. Οπότε ας κρατήσουμε τα πρώτα, ας φροντίσουμε ν’ αλλάξουμε τα δεύτερα κι ας αποδεχτούμε και συμφιλιωθούμε με τα τελευταία -μπας και δούμε «άσπρη» μέρα.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Μαρία Πακιακιό
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου