Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Μέσω αυτού εναρμονιζόμαστε με την σεξουαλικότητά μας και γνωρίζουμε τον εαυτό μας. Άν και παλαιότερα στο άκουσμα και μόνο αυτής της λέξης κοκκινίζαμε από ντροπή, με το πέρασμα των χρόνων και καθώς οι κοινωνίες εξελίσσονται, τα στεγανά και οι προκαταλήψεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ευτυχώς τείνουν να λιγοστεύουν. Το σεξ αποκτά μια πιο απελευθερωμένη ταυτότητα και αρχίζουμε να υιοθετούμε μια πιο ξεκάθαρη και χαλαρή αντίληψη των πραγμάτων.

Στο σεξ δεν είναι ευπρόσδεκτες οι ενοχές και οι ανασφάλειες μιας και αποτελεί πρωτογενή ανάγκη για όλους. Παιχνίδι κυριαρχίας, έκφρασης, επιβεβαίωσης και εκτόνωσης, απαιτεί τη συμμετοχή μυαλού και σώματος. Χωρίς όρους και κανόνες, προϋποθέτει δυο παίκτες με σκοπό να φτάσουν και οι δυο στο τέρμα. Στο ζενίθ της σαρκικής ηδονής.

Το σεξ, ανέκαθεν, έχει δυο όψεις. Η πρώτη είναι η γνωστή κι η κλασσικότερη, συνήθως κι η πιο ζηλευτή. Δυο άνθρωποι που αγαπιούνται, έρχονται κοντά και μέσα από τα σώματά τους, ενώνουν και τα συναισθήματά τους σ’ ένα κοινό χορό με προορισμό τόσο την ηδονή όσο και το δέσιμο.

Η δεύτερη είναι εκείνη που αρκείται στο να ικανοποιήσει τα ζωώδη ένστικτά μας. Ωμό, άγριο συνήθως, ξεγυμνωμένο από συναίσθημα, στείρο από δεσμεύσεις και απαλλαγμένο από την παραμικρή προσδοκία εξέλιξης στο παραμικρό που μπορεί να επιφέρει συναισθηματικό δέσιμο. Πόθος – αστραπή, που χάνεται μερικά λεπτά αργότερα με την κορύφωση της πράξης.Ένα διάλειμμα δραπέτευσης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μια γρήγορη εκτόνωση.

Τα σημάδια που αφήνει στο σώμα μαρτυρούν το μέγεθος της έντασης που προηγήθηκε. Ξεκινάει με βίαια δαγκώματα στα χείλη και στο λαιμό και τελειώνει με ένα τσιγάρο και το θόρυβο της πόρτας που κλείνει. Τόσο απλά, όσο απλά βρίσκεται.

Όπως κι αν το προτιμάς όμως, το σεξ είναι πλέον ό,τι πιο απλό να βρεις.

Για όσους λοιπόν θεωρούν τα one night stand, δύσκολα στο να σου κάτσουν, ρίξτε μια ματιά τριγύρω και αναθεωρήστε. Οι ευκαιρίες γισ σεξ είναι πάμπολλες. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι άνθρωποι που αναζητούν ακριβώς την ίδια απόλαυση. Βρίσκονται πάντα ανάμεσά μας παντού κι εκδηλώνονται κυρίως το βράδυ. Παραμονεύουν σε κάθε γωνιά ενός μπαρ, έτοιμοι να μοιραστούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Απαλλαγμένοι από κάθε είδους ταμπού, απελευθερωμένοι και ακομπλεξάριστοι. Είναι εκείνοι οι παρτενέρ  που θα μπορέσουν να μας ξεκλειδώσουν, που θα διώξουν μακριά αναστολές και θα μας κάνουν να αφεθούμε στα χέρια τους, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Φτάνει να διασταυρωθούν τα βλέμματά μας, να γίνει το σωστό παιχνίδι και να υπάρξει να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους.
 

Επιμέλεια Κειμένου Ειρήνης Τρίγκα: Κατερίνα Κεχαγιά.

 

Συντάκτης: Ειρήνη Τρίγκα