Που λες, δε θα ξεχάσω εκείνη τη μέρα που ξύπνησα κι ήθελα να πάρει κάποιος τηλέφωνο στην εργασία και χαρά ( ; ) μου και να πεις έτσι ωράια και καλά πως έχουμε μια βόμβ@. Πονηρή εγώ το λοιπόν, έβαλα έναν μαθητή μου να πάρει στο φροντιστήριο να ανακοινώσει ως άλλος 17νοεμβρίτης ότι πρέπει να εκκενωθεί το κτίριο. Την άλλη φορά κατεβάζαμε το γενικό κι ευχόμασταν να μην ακουστεί εγκαίρως το «Δεύτε λάβετε φώς». Κρυφό σχολειό το κάναμε. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ, όμως, πώς θα ήταν να φάω κουτουλιά από το “Great Expectations” του Dickens feat, όλους τους τόμους Harry Potter εν ώρα διδασκαλίας.

Τέτοια επίθεση δέχτηκε ο ανεμοδαρμένος ρεπόρτερ στη Νορβηγία εν ώρα παρουσίασης ειδήσεων εν μέσω τυφώνα. Το βίντεο τραβήχτηκε με την γλυκούλα καταιγίδα Ingunn να «σφυροκοπά» με ριπές ανέμου κάπου στα χαλαρά 180 χιλιόμετρα την ώρα. Άτακτο, ιπτάμενο ψάρι ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης. Φήμες λένε πως με τη δύναμη του Πατρός του Υιού και του Άγιου Πνεύματος βγήκε απ’τη θάλασσα κι έσκασε με φόρα στα ανυποψίαστα μουτράκια του Νορβηγού μετεωρολόγου και το ΕΣΡ λάτρεψε τη λήψη. Κάποια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε πως το παιχνίδι ήταν σικέ, ο διαιτητής πληρωμένος και το ψάρι το πέταξε ανθρώπινο χέρι, συγκεκριμένα ο φίλος του youtuber που μετέδιδαν μαζί, για να προκαλέσουν τη Βαρβάκειο. Αλλά εγώ είμαι η Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει και θαρρώ πως επρόκειτο περί θαυματουργής αλανιάρας τσιπούρας με anger issues.

ΥΓ. Κάνε λίγο εικόνα τον Αρνιακό να μας λέει για νοτιάδες και να του ‘ρχεται καπέλο κάνα πλοκάμι. Ε γιατί να μη ζούμε κι εμείς τέτοια ιστορικά γεγονότα;

 

Συντάκτης: Δάφνη Κανελλοπούλου