ttetw3w

Ρωτώντας πας στην Πόλη αλλά μαθαίνεις και πράγματα που κανένα google ποτέ δε θα σου πει. Μυστικά μαντζούνια, ερωτήσεις κάπως άβολες ή αδιάκριτες, απορίες για τις μεγάλες ώρες, τιπς για τη δουλειά ή συνταγές ξεχασμένες, ό,τι δεν ήξερες ότι ήθελες να μάθεις, θα στο πουν τα μικρά μας ρεπορτάζ.

 

Από τον Φώτιο Λαμπαδάριο. #Φώτο_γράφει

Πριν χρόνια, με την τότε σχέση μου, είχαμε πάει στο εξωτερικό και στο ξενοδοχείο κατάλαβα ότι είχε αφαιρέσει από τη βαλίτσα όλα μου τα εσώρουχα καθώς και μερικά ρούχα (με την προοπτική να τα βάλει αλλού) για να χωρέσει δικά της. Φυσικά σκοτωθήκαμε (εννοείται) και περάσαμε όλες τις ημέρες πηγαίνοντας ο καθένας όπου ήθελε, ενώ συναντιόμασταν μόνο στο ξενοδοχείο για ύπνο. Μιλήσαμε ξανά στο αεροδρόμιο όταν ήταν να φύγουμε κι ομολογήσαμε πόσο απαίσια περάσαμε κι οι δύο.

 

Από τη Νεφέλη Μπαντελά. #Νεφελώδης

Οι χειρότερες διακοπές της ζωής μου ήταν αυτές στις οποίες έμπλεξα δυο διαφορετικές κι άσχετες μεταξύ τους παρέες. Από τη μια οι συγγενείς κι από την άλλοι οι φίλοι. Η επιλογή του νησιού δεν έγινε με κριτήριο το γεγονός πως μένουν συγγενείς μας εκεί, με τη διαφορά πως εκείνοι δεν το γνώριζαν και θεωρούσαν πως βασική μας προτεραιότητα ήταν να περάσουμε χρόνο μαζί τους και θεωρούσαν λογικό να παρεμβαίνουν στο πρόγραμμά μας για να το κάνουν όσο πιο συμβατό με την καθημερινότητά τους μπορούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν πως τίποτα δεν πήγε ακριβώς όπως το είχα σχεδιάσει, έφυγα από το νησί με τρελό hangover που είχα να ζήσω από τα φοιτητικά μου χρόνια, γιατί κάπου πρέπει να ξεσπάσεις στο τέλος για να μην τρελαθείς, οι φίλοι μου μου είπαν πως δεν πρόκειται να πάνε ποτέ ξανά μαζί μου διακοπές σε νησί όπου έχω συγγενείς, οι συγγενείς δεν κατάλαβαν τίποτα αλλά τελικώς, παρά τις αντιξοότητες, είχε και την πλάκα της η φάση. Η συμβουλή μου: Μην πάτε ποτέ διακοπές σε νησί όπου ζουν ή εργάζονται φίλοι ή συγγενείς, αν θέλετε να περάσετε ήρεμες διακοπές.

 

 

Από τη Μαρία Κ. #Binge_Thinking

Οι χειρότερες διακοπές μου ήταν με ένα τότε αμόρε. Πέρα από το ότι είχαμε μαλώσει για ό,τι θέμα μπορεί κανείς να φανταστεί, είχαμε πάει στην παραλία για καφέ, είχα αδιαθετήσει πολύ νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε, λερώθηκε όλο μου το παντελόνι και καθώς δεν είχα άλλη αλλαξιά περπάτησα όλο τον δρόμο της επιστροφής με αυτό το παντελόνι που ήταν μέσα στα αίματα. Μου χάλασε ό,τι διάθεση μου είχε απομείνει από τους τσακωμούς κι εννοείται πως δεν ξαναβγήκα από το ξενοδοχείο μέχρι να έρθει η ώρα να φύγουμε.

 

Από τη Φωτεινή Γιαμά, #Φωτεινή_κατάσταση

Είχαμε πάει μικρές Κυκλάδες με την ξαδέρφη μου και δεν άφησε απόκρυφο μέρος και κατσάβραχο που να μη σκαρφαλώσουμε. Ειδικά δε, τη Σχοινούσα, την περπάτησα κυριολεκτικά όλη, -όση είναι τέλος πάντων- για να βρούμε μια παραλία στο πουθενά και μετά έπαθα κι ηλίαση από τόσο περπάτημα, για να βρούμε κάτι βραχάκια στον ήλιο. Τώρα που το ξαναθυμάμαι απορώ γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου!

 

Από την Αμέλια Έβανς. #Eπί_τάπητος

Οι χειρότερες διακοπές ήταν στην Καλαμάτα -πρώτη φορά για μένα διακοπές με το τότε αγόρι μου. Το θέμα είναι πως το παιδί, είχε φέρει και τους γονείς του. Ήταν ο,τι πιο αμήχανο έχω βιώσει ποτέ σε διακοπές, καθώς τα κάναμε όλα μαζί τους, μπάνια φαγητά ακόμα και ποτά.