190212133057_sex

Έχεις σχέση, συντροφικότητας, αγάπης, ερωτική. Είσαι μ’ έναν άνθρωπο που αγαπιέστε κι έχετε αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν λογής λογής σχέσεις, κάποιοι περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί, κάποιοι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη δέσμευση, κάποιες σχέσεις είναι πιο «ελεύθερες», ενώ άλλοι δεν απαιτούν ούτε την αποκλειστικότητα. Σ’ όλες αυτές τις σχέσεις, όποιοι κι αν είναι οι κανόνες που έχει βάλει το ζευγάρι για την ομαλή εξέλιξή τους, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις του ενός ή του άλλου, κοινό τους στοιχείο είναι η ερωτική επαφή ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

Η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη για κάθε σχέση. Μέσα από το προκαταρκτικά, το σεξ, τον έρωτα, μαθαίνουμε το σώμα του συντρόφου μας και απολαμβάνουμε τη «γεύση» του. Προσπαθούμε να μάθουμε τι του αρέσει και τι όχι, να βρούμε τα δικά του κουμπιά, τα οποία θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να τον ξεκλειδώσουμε και να του προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ηδονή. Εξάλλου θέλουμε να ξέρουμε κάθε ερωτική του επιθυμία και να πετύχουμε τη μέγιστη ικανοποίηση για τον ίδιο και για τον εαυτό μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούν πως το σεξ είναι το βασικότερο στοιχείο μιας σχέσης και αυτό που θα σε βοηθήσει να δεθείς με το σύντροφο. Δεν αρκεί όμως το σεξ να είναι καλό μόνο στην πράξη, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και εγκεφαλική χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι. Να μπορείτε να συζητήσετε γι΄αυτό, να πείτε τι σας αρέσει και τι όχι, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τις φαντασιώσεις σας. Να πείτε ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε νέες στάσεις, ότι το τρίο δε σας φαίνεται και τόσο άσχημη ιδέα κι ό,τι άλλο πονηρό έχετε στο μυαλό σας. Όλα αυτά που εγκεφαλικά σας καυλώνουν είναι σημαντικό να μπορείτε να τα εκφράσετε με άνεση στο σύντροφό σας, ώστε να ανανεώσετε ή να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα στη μέρα, κυρίως τις στιγμές που έχετε αυξημένη λίμπιντο και η ερωτική διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη, θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στο σύντροφό σας, να τον πάρετε ένα τηλέφωνο, να μοιραστείτε μαζί του τις άγριες διαθέσεις της στιγμής και να κάνετε σχέδια για το τι θα γίνει όταν βρεθείτε από κοντά. Τις ερωτικές φαντασιώσεις σου τυχαίνει καμιά φορά να τις μοιραστείς ακόμα και με φίλους, συνήθως τους πιο κοντινούς σου, τους κολλητούς σου. Λατρεύεις να κάνετε τέτοιες πικάντικες συζητήσεις για όλα όσα θα θέλατε να δοκιμάσετε με τους συντρόφους σας. Αλλά δε φτάνει να τα ακούν οι φίλοι, θα πρέπει να τις μαθαίνουν και οι ίδιοι οι σύντροφοί μας και μάλιστα κανονικά θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι με τους οποίους θα τις μοιραζόμασταν, χωρίς ντροπή, αναστολές ή κολλήματα.

Όσο πιο έντονη σεξουαλική ζωή έχουμε κι όσο πιο πολύ απολαμβάνουμε το σεξ με το σύντροφό μας, τόσο περισσότερο έχουμε τη διάθεση να ανεβάσουμε κι άλλο την ποιότητά του. Ανοίγεις κουβέντα με το σύντροφό σου σε στιγμές που είστε μακριά και το παιχνίδι αρχίζει και συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή που θα βρεθείτε. «Μωρό μου ξέρεις τώρα που κάθομαι εδώ μου έρχονται στο μυαλό διάφορες σκέψεις για μας», στέλνεις και μετά αρχίζουν οι ερωτήσεις κι οι περιγραφές, ανάβουν τα αίματα και καταλήγετε κολλημένοι πάνω απ’ το κινητό, ενώ ανυπομονείτε να βρεθείτε. Είναι σαν το τηλεφωνικό σεξ με τη διαφορά ότι δεν τα λέτε φωναχτά, ανταλλάζετε μηνύματα. Δε φτάνει όμως μόνο το τηλεφωνικό ή το cyber, δε θα πρέπει να έχετε αναστολές να μιλήσετε για τις φαντασιώσεις σας ανοιχτά, face to face, με το σύντροφό σας.

Κι όταν έχουν ανάψει τα αίματα κι έχετε πει ότι θα δοκιμάσετε όλες αυτές τις φαντασιώσεις, έρχεται όντως η στιγμή να κουβεντιάσετε από κοντά. Και τώρα, ενώ γράφω, κάνω ξαφνικά μια παύση. Είναι η παύση της στιγμής που κοιτάζεσαι με το σύντροφό σου, η αμηχανία σας την πρώτη φορά όταν δεν ξέρετε πώς πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα. Κοιτάζεστε αρχικά με ντροπή, εσείς που θεωρούσατε ότι είστε απελευθερωμένοι. Ξαφνικά χαμηλώνετε το πρόσωπό σας, αποφεύγετε να μιλήσετε για τις ερωτικές σας επιθυμίες και ανοίγεται κουβέντα για άλλα θέματα. Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα λυθεί η γλώσσα σας και τότε θα τα πείτε όλα.

Έτσι αγαπητοί μου ερωτιάρηδες, μιλήστε ελεύθερα για τις φαντασιώσεις σας και από κοντά, όχι μόνο από μηνύματα. Το αποτέλεσμα θα σας αρέσει και μετά δε θα σταματάτε. Αρχίστε το παιχνίδι με τις φαντασιώσεις και σίγουρα θα το απολαύσετε. Και μετά δοκιμάστε όσες απ’ αυτές σας αρέσουν. Το σεξ δε χωράει ταμπού ούτε στην πράξη ούτε στο μυαλό.

Συντάκτης: Χρύσα Αρώνη
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!