glenn-carstens-peters-tt_srsmhhge-unsplash

«Βρέχει κι εγώ τυλίχτηκα σ’ αυτή την αγκαλιά» τραγουδά ο Θηβαίος σε ένα άκρως ερωτικό τραγούδι κι αμέσως ο νους σου ταξιδεύει σε εκείνη την αγκαλιά που θες να κουρνιάσεις κάθε φορά που έξω βρέχει. Εικόνες από κορμιά σφιχταγκαλιασμένα να κάνουν έρωτα και να μεθούν ο ένας από τον άλλον, ενώ έξω ο ήχος της βροχής δίνει το δικό του μελωδικό ρυθμό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Είναι μια μυσταγωγία το σεξ με soundtrack τη βροχή. Ή καλύτερα ο έρωτας. Γιατί όταν βρέχει, κάνουμε έρωτα, όχι σεξ. Μια ρομαντική πλευρά του εαυτού μας αποκαλύπτεται χάρη στη βροχή. Εκείνη η περίεργη ψύχρα που διακατέχει την ατμόσφαιρα κάθε φορά που βρέχει σας φέρνει πιο κοντά. Αγκαλιάζεστε για να ζεσταθείτε ενώ συγχρόνως ανταλλάσσετε τρυφερά χάδια και ζεστά φιλιά που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Είναι κι εκείνη η μυρωδιά του φρεσκοβρεγμένου εδάφους που μπαίνει από τη χαραμάδα του παραθύρου και είτε βρίσκεστε σε επαρχία, είτε σε πόλη μεταφέρεστε μονομιάς στη γαλήνη της εξοχής. Μυρωδιές, ήχοι, αισθήματα που εντείνουν τη διάθεση για έρωτα και τον οργασμό. Να θες να μείνεις εκεί. Να μην έχετε διάθεση, ούτε δύναμη να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να μη θέλεις να σταματήσουν τα φιλιά και οι καυτές ανάσες του ενός πάνω στο κορμί του άλλου. Πεινασμένοι κι αχόρταγοι ο ένας για τον άλλον και με σύμμαχο τη βροχή που δε λέει να σταματήσει, το απολαμβάνετε.

Ας μιλήσουμε και για εκείνες τις φορές που η βροχή σας βρήκε στη μέση του δρόμου κι αντί να τρέξετε αναζητώντας καταφύγιο, μείνατε εκεί, χέρι-χέρι και αφεθήκατε στην μπόρα ή στην καταιγίδα. Ρομαντικές ψυχές που γυμνές από ενδοιασμούς και φόβους κόλλησαν η μια στην άλλη δίνοντας παθιασμένα φιλιά, αδιαφορώντας για τον κόσμο που έτρεχε να της ξεφύγει. Η επόμενη στιγμή σας βρήκε αγκαλιά σε ένα κρεβάτι, αφού η ανεβασμένη αδρεναλίνη και οι ορμές, σας έκαναν να τρέξετε στο καταφύγιο του έρωτά σας. Τα αναμμένα κορμιά πάλευαν να βγουν από τα βρεγμένα ρούχα και να ενδώσουν στο πάθος της στιγμής.

Με το φόβο που δημιουργούν τα αστραπόβροντα θα βρεις την κατάλληλη αφορμή να χωθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Ναι φοβάσαι, αλλά, βρίσκεις και μια δικαιολογία να έρθεις κοντά στο ταίρι σου. Εκδηλώνεις τους φόβους σου και μαζί ξεγυμνώνεις την ψυχή σου. Γίνεσαι ευάλωτος και του δίνεις την ευκαιρία να σε πιάσει στα χέρια του, να σε κρατήσει στην αγκαλιά του και να σε προστατεύσει. Έτσι, προστατεύοντάς σε δημιουργείται παράλληλα μια έντονη επιθυμία να γευτεί το κορμί σου. Λες και αυτή η αθώα, απροστάτευτη και φοβισμένη πλευρά φουντώνει την επιθυμία για έρωτα κι ατελείωτα φιλιά σε όλο το μήκος του κορμιού του άλλου. Η βροχή συνεχίζει να δίνει μάχες. Μπορεί έξω να θηρεύει δέντρα και θάλασσες, αλλά μέσα θηρεύει πάθη, επιθυμίες κι έρωτες.

Μπορεί η βροχή να δημιουργεί μια μουντή ατμόσφαιρα και μελαγχολικά αισθήματα, αλλά με τον κατάλληλο άνθρωπο στο πλάι σου μπορεί να δημιουργήσει και το πιο παθιασμένο τοπίο. Παρασέρνει θεούς και δαίμονες στο πέρασμά της, αλλά παρασύρει και ανθρώπους, τον έναν στην αγκαλιά του άλλου. Το νερό της βροχής μπορεί να ξεπλένει τους δρόμους, αλλά δεν ξεπλένει τις επιθυμίες και τα πάθη μας. Ίσα ίσα φουντώνει τον έρωτα και πυροδοτεί τα σώματα.

Soundtrack βροχής, λοιπόν, ON. Volume στο max και παραδοθείτε…

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!