Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο πιο διεγερτικό θα ήταν ένα φωνητικό μήνυμα από ένα απλό κείμενο τη στιγμή που ανταλλάσσεις πρόστυχες κουβέντες με το αμόρε; Όλοι ξέρουμε πως τα ηχητικά μηνύματα είναι πιο εύχρηστα, οικεία και ζεστά. Εξοικονομούν χρόνο και κάνουν πιο κατανοητό τον τρόπο και τον τόνο που λες οτιδήποτε. Πόσοι από εμάς, όμως, τα χρησιμοποιούν όταν θέλουν να φτιάξουν το ταίρι μέσω μηνυμάτων;

Η αλήθεια είναι πως η χρήση των ερωτικών ηχητικών μηνυμάτων δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο η αποστολή φωτογραφιών ή κειμένων που θα διεγείρουν το ταίρι και θα εξάψουν την φαντασία, γεγονός φυσιολογικό αν σκεφτείς πως οι περισσότεροι από εμάς φρικάρουμε όταν ακούμε τον τόνο και την ένταση της φωνής μας σε ηχητικό που έχουμε στείλει. Παρ’ όλα αυτά πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν πως το να φτιάχνετε ο ένας τον άλλο μέσω ηχητικών μηνυμάτων μπορεί να αποδειχθεί άκρως διασκεδαστικό γι’ αυτό δειλά-δειλά αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει να το δοκιμάζουν. Βασική προϋπόθεση αποτελεί φυσικά η οικειότητα αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες. Δεν μπορείς για παράδειγμα να στείλεις ηχητικό με περιεχόμενο τέτοιου είδους αν δε γνωρίζεις πού βρίσκεται ο άλλος, γιατί μπορεί να είναι στον χώρο εργασίας του και ανοίγοντάς το ανυποψίαστος να ακουστεί σε όλο το γραφείο.

Η αποστολή ερωτικών ηχητικών δεν είναι τόσο εύκολη όσο η αποστολή μιας πρόστυχης φωτογραφίας. Πρέπει να προσέξεις τι θα πεις και πώς θα το πεις. Η χροιά, ο τόνος, η ένταση της φωνής παίζουν ασφαλώς πρωτεύοντα ρόλο. Άπαξ όμως και πετύχει μπορεί να είναι πολύ διεγερτικό, αφού η ερωτική διέγερση εξαρτάται από όλες τις αισθήσεις και ένα παραπάνω από την αίσθηση που προκαλείται στο μυαλό μας. Διαφορετικά αντιδράς κι αισθάνεσαι όταν ακούς κάποιον από όταν βλέπεις ένα μήνυμα. Είναι ερεθιστικό, ζωντανό και μπορείς πιο εύκολα να εκμηδενίσεις την απόσταση που σε χωρίζει από τον άλλον. Η εικόνα ζωντανεύει και το fling βρίσκεται δίπλα σου.

 

 

Ο τόνος της φωνής και το τι θα πεις θέλουν άνεση και φαντασία. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες έλκονται από φωνές με έντονο ρυθμό, ενώ οι γυναίκες από βαθιές φωνές. Ωστόσο, επιστημονικά αποδεδειγμένα όλοι υιοθετούμε έναν διαφορετικό τόνο φωνής όταν απευθυνόμαστε στο άτομο που μας ελκύει, συνήθως πιο ερωτικό και χαμηλότερο. Κι αν η φαντασία σου δε σε βοηθά, δε χρειάζεται να περιγράψεις τρελά σενάρια. Μπορείς να αφηγηθείς μια εμπειρία που είχες με τον άλλον ή μια βαθύτερη επιθυμία για κάτι που θα ήθελες να δοκιμάσετε.

Μπορείς να περιγράψεις την τελευταία φορά που κάνατε έρωτα και πόσο ανυπομονείς να την ξαναζήσεις, να μιλήσεις απλά και λιτά για το πόσο θα ήθελες να βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή ξαπλωμένοι κι ο ένας μέσα στον άλλον ή για το πόσο διεγείρεσαι όταν το κάνεις εικόνα στο μυαλό σου. Το παν είναι να έχεις την συναίνεση του άλλου, να αφεθείς και να διασκεδάσεις ξεκινώντας από κάτι απλό και καταλήγοντας εκεί που σου επιτρέπει και σε οδηγεί κι ο άλλος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το επιθυμείτε και οι δύο μπορείτε όχι απλά να διεγείρετε ο ένας τον άλλον και να αυξήσετε τη λίμπιντο, αλλά να φτάσετε και στην κορύφωση. Το άκουσμα της φωνής του άλλου είναι ικανό να σε κάνει να τον αισθανθείς να σου ψιθυρίζει, ενώ παράλληλα η αναπνοή του γαργαλά το αφτί σου την ίδια στιγμή που σκέφτεσαι πως σε φιλά από πάνω μέχρι κάτω.

Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις; Αφέσου χωρίς αναστολές.

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.