pillow89232

Στιγμές απόλαυσης και πάθους, ικανές να σε φτάσουν στο απόγειο, εκεί που το κορμί παραδίδεται και το σώμα τρέμει. Στιγμές ικανοποίησης του ίδιου σου του εαυτού που φέρνοντας συγκεκριμένες εικόνες και πρόσωπα στο μυαλό μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση ή ακόμα και ολοκλήρωση. Τι γίνεται όμως όταν μιλάμε για στιγμές που στη σκέψη και μόνο ενός συγκεκριμένου ατόμου μπορεί να φτάσεις στα ουράνια και να τελειώσεις στο πι και φι; Καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σου. Κανένα άγγιγμα στο κορμί σου. Μόνο σκέψεις, η μορφή του ατόμου που ποθείς στο μυαλό σου, η εικόνα σας τις ώρες που τα κορμιά τυλίγονται μεθυσμένα από έρωτα.

Άραγε μπορεί πράγματι η σκέψη ενός ατόμου να μας κάνει να τελειώσουμε; Εάν μιλάμε για πρόσωπο που λειτουργεί εγκεφαλικά, τότε σίγουρα μπορεί. Δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους, μιας και σίγουρα μια μερίδα ανθρώπων θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς και κινήσεις για να διεγερθεί και να φτάσει σε σημείο να ολοκληρώσει. Γι’ αυτούς, όμως, που τα παιχνίδια του μυαλού τους ανάβουν και τους εξιτάρουν, οι σκέψεις που αφορούν στον παρτενέρ είναι ικανές και αρκετές.

Άλλωστε η σκέψη αποτελεί τον οδηγό του μυαλού σε ταξίδια κι ανθρώπους. Η δύναμη που έχει μια σκέψη εξαρτάται και από το πόσο συχνά τη φέρνουμε στον νου μας και από το πόσο δυνατά συναισθήματα μας προκαλεί. Άρα πώς να μην τελειώσεις όταν σκέφτεσαι το άτομο που σου ‘χει πάρει το μυαλό; Το πρόσωπο που με κάθε σκέψη του ανάβεις; Σκέφτεσαι και μιλάς για την εμφάνιση, τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου προσώπου, τα συναισθήματα που σου προκαλεί όταν το βλέπεις ή όταν σε αγγίζει.

Ένα αίσθημα ηλεκτρισμού σε διαπερνά και μόνο στη σκέψη στιγμών και παραδίνεσαι στο πάθος που σου προκαλεί. Δεν μπορείς να δαμάσεις αυτό το συναίσθημα όταν το μυαλό ξεκινά το παιχνίδι των αισθήσεων. Απλώς το σώμα ακολουθεί τον δρόμο που διαγραφεί ο νους με αποτέλεσμα η διάθεση να φουντώνει και οι επιδράσεις να είναι ήδη αισθητές.

Και κάπου εκεί το μυαλό σου εκμαιεύει κάθε κρυφό πόθο που αφορά το άτομο που σκέφτεσαι. Η εικόνα του, οι στιγμές που σου μιλά με ιδιαίτερη χροιά και τόνο, που σου δίνει φιλιά και σε αγγίζει έχουν ήδη ανεβάσει τη διάθεση κι εκεί που δεν το περιμένεις φτάνεις στη μέγιστη απόλαυση. Χωρίς καν να καταλάβεις πώς, πότε και γιατί. Εκείνα τα λίγα και μαγικά λεπτά που οι σκέψεις σου πήραν σάρκα και οστά έκαναν όλη τη δουλειά.

Πόσο εύκολο μας είναι, ωστόσο, να μιλήσουμε στους φίλους μας γι’ αυτό που μας συμβαίνει; Καθόλου. Οι περισσότεροι θα ντραπούν, θα νιώσουν άβολα, αλλά και θα φοβηθούν μήπως τους κοροϊδέψουν ή δεν τους πιστέψουν. Βλέπεις δε συναντάς συχνά ανθρώπους που οδηγούνται σε ικανοποίηση μόνο με σκέψεις χωρίς καμία απολύτως πράξη και κίνηση. Υπάρχουν, όμως, αναμφίβολα εκείνα τα φιλαράκια που τους εκμυστηρευόμαστε χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς οτιδήποτε μας συμβαίνει ή περνά απ’ το μυαλό μας.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ντραπούμε ή να νιώσουμε άσχημα. Είναι ικανότητα και προσόν να καταφέρνεις να ικανοποιηθείς μόνο από τις σκέψεις σου. Και σίγουρα σημαίνει πως ποθείς αρκετά το άτομο που σε ταξιδεύει σε τέτοια μονοπάτια. Όταν η πραγματικότητα, λοιπόν, στο στερεί επέτρεψε στο μυαλό να σου προσφέρει την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση.

Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!