Τζουντ Λο. Είναι Άγγλος, είναι ταλαντούχος ηθοποιός, είναι αντικειμενικά ωραίος κι έχει αυτό το «κάτι» που τραβάει αβίαστα τα βλέμματα πάνω του. Είναι τρυφερός μπαμπάς και μάλιστα πολύτεκνος, κάνει διακοπές στην Ελλάδα κι είναι απ’ τους ελάχιστους άντρες που και ξυρισμένος είναι το ίδιο γοητευτικός. Αν αυτοί δεν είναι λόγοι να τον αγαπήσεις, τότε ποιοι; Κι έχουμε κι άλλους:

 

Γιατί κανείς άλλος δε δείχνει τόσο όμορφος πάνω σε βέσπα φορώντας κοστούμι! – Μαριάμ Πολυγένη.

Γιατί είναι απροσδιορίστου ηλικίας. – Πέπη Νάκη.

Για την προφορά του. – Πράξια Αρέστη.

Για το χρώμα των ματιών του. Εκείνη η εκδοχή του πράσινου που μαγνητίζει. – Χρύσα Μπόικου.
Jude1

Γιατί απάτησε την θεά σύζυγό του Sienna Miller με τη γυναίκα της διπλανής πόρτας, την baby sitter των παιδιών του. – Μαριάμ Πολυγένη.

Γιατί όσες φορές κι αν τον δεις στον ρόλο του άπιστου δε θα σκεφτείς στιγμή να του φορέσεις καπέλο το μπολ με τα ποπ κορν, αλλά πόσο θα ‘θελες να ήσουν το τρίτο πρόσωπο. – Σοφία Μιχοπούλου.

Γιατί από τη στιγμή που υποδήθηκε τον Δρ Γουότσον, ο Σέρλοκ Χολμς σταμάτησε να ειναι ο πρωταγωνιστής. – Ελένη Κυδωνιάτη.
Jude2

Γιατί παρ’ όλο που είναι ένα διάσημο πρόσωπο δε δίστασε στιγμή να συμμετάσχει σε πορείες ειρήνης και διαδηλώσεις δρόμου σαν κοινός θνητός. Επίσης είναι αξιοσημείωτη η συνεισφορά του σε ιδρύματα και οργανώσεις, τέτοιες όπως η οργάνωση κατά του καρκίνου του μαστού, η ιστορία της φτώχειας και το ίδρυμα Make a Wish. – Ελπίδα Μαρία Κουτσοπούλου.
Jude3

Γιατί είναι πασπαρτού και ταιριάζει σε όλους τους ρόλους άψογα, είτε κακό είτε καλό. Ασημίνα Καποράλη.

Γιατί θα ήθελες μαζί του να μπεις σε «παιχνίδια μυαλού» κι ας χάσεις. – Μαριάμ Πολυγένη.