Η στιγμή της επαφής είναι σημαντική, ξεχωριστή και τόσο διαφορετική για τον καθένα. Είναι η στιγμή εκείνη που νιώθεις ότι όλα συγχρονίζονται. Είναι ίσως  κάτι παραπάνω από μια απλή διαδικασία λίγων λεπτών εκτόνωσης, είναι τρόπος επικοινωνίας με έναν άνθρωπο που έχουμε ξεχωρίσει και νιώσει έντονα συναισθήματα για να φτάσουμε τελικά να αφεθούμε ολοκληρωτικά μπροστά του. Η χημεία που όλοι λένε, χωρίς να γνωρίζουν ίσως τι σημαίνει απόλυτα ο όρος αυτός, με κάποιο μοναδικό τρόπο όμως όλοι την έχουν νιώσει κάποια στιγμή της ζωής τους, την έχουν καταλάβει και την έχουν ξεχωρίσει.

Τη στιγμή της ένωσης είναι σημαντικό να κάνουμε τον άνθρωπο μας να νιώθει ξεχωριστός, ερωτικός κι απόλυτα ποθητός. Να είναι ο μοναδικός  μας, στη μοναδική μας στιγμή. Να τον κάνεις να νιώσει ελεύθερος, για να καταφέρεις να ενωθείς μαζί του σωματικά και πνευματικά και να αισθανθείς την έκρηξη της επαφής. Για να κάνεις κάποιον να νιώθει ξεχωριστός, πρέπει πρώτα να έχεις ανακαλύψει εσένα έτσι ώστε να μπορέσεις ν’ ανακαλύψεις κάποιον άλλον.

Να έχεις ενωθεί με τον εαυτό σου, να σε θες, να σ’ αγαπάς, να επικοινωνείς με το μέσα σου για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με το μέσα του άλλο. Αγάπησε το σώμα σου, νιώσε άνετα, αφέσου ελεύθερος, αγκάλιασέ το, άκουσέ τις ανάγκες του και τι σου ζητάει. Όταν μπορείς να ακούς τις ανάγκες σου, τότε είσαι σε θέση ν’ ακούσεις και του συντρόφου σου, να ακούς τις επιθυμίες του χωρίς ενδοιασμούς κι αναστολές.

Ο κάθε άνθρωπος που ερχόμαστε σ’ επαφή λειτουργεί εντελώς διαφορετικά, δεν υπάρχουν κανόνες, όρια και πρέπει. Για άλλους είναι πιο περίπλοκο, γι’ άλλους είναι πιο απλό. Κοινός παρανομαστής είναι η έλξη και το πάθος για το πρόσωπο που έχουμε δυνατά συναισθήματα, η επαφή χωρίς συναίσθημα είναι ο φόβος της οικειότητας.

Να θες τον άλλον πολύ και να του το δείχνεις με κάθε τρόπο, να μπορεί να νιώθει άνετα για να αφεθεί. Είναι σημαντικό να δείχνεις στον σύντροφό σου ότι τον θέλεις, ότι βρίσκεσαι απόλυτα εκεί.Έτσι τον κάνεις να σ’ εμπιστεύεται και να μπορεί να παραδοθεί χωρίς κανένα δισταγμό. Όταν δεν υπάρχουν δισταγμοί ανακαλύπτουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν ότι θα μας αρέσουν και θα μας φτάσουν στην απόλυτη κορύφωση. Οι δισταγμοί δε μας αφήνουν να είμαστε ελεύθεροι, να δούμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε.

Ν’ αγγίζεις τρυφερά κάθε σημείο του κορμιού του, το άγγιγμα εκφράζει την αγάπη, διεγείρει το μυαλό και το σώμα. Το σώμα μας βιώνει ένα  μεγάλο κομμάτι των συναισθημάτων. Κάνε τον σύντροφό σου να νιώθει όμορφα με αυτό και προκάλεσέ του συναισθήματα πρωτόγνωρα που να μην μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Συναισθήματα που εκφράζονται μόνο εκείνη τη στιγμή.

Όταν κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει θελκτικός τη στιγμή της επαφής τον γοητεύεις, νιώθει ότι σου ανήκει ολοκληρωτικά κι αποκτάει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στην απόλυτη έκθεση, εκεί που δεν έχεις να κρύψεις τίποτα. Να κοιτάς στα μάτια, να μιλάς και να ζητάς από τα δικά του χέρια να σ’ ανακαλύψουν με τρόπο που δεν το έχει κάνει άλλος. Να γνωρίσει τον ερωτικό κόσμο σου. Να είναι ακόμα με τα ρούχα και να απολαμβάνεις τη στιγμή λεπτό προς λεπτό. Να δείχνεις την υπομονή σου όταν κάποιος σου παραδίδει το κορμί του, να το αγγίζεις προσεκτικά. Να καταλαβαίνεις τι του αρέσει, τι τον ευχαριστεί, το τον διεγείρει. Η απόλυτη κατάκτηση και ολοκλήρωση  είναι να νιώθει ο σύντροφός μας ικανοποίηση.

Έχουμε χτίσει μια εικόνα συγκεκριμένη  με τα όσα βλέπουμε γύρω από τον έρωτα και την επαφή. Μα είναι μια ταινία που πρέπει να γυρίσεις και να δώσεις το καλύτερό σου υποκριτικό ταλέντο. Θέλει να παραδοθείς και να νιώσεις, να είσαι ο εαυτός σου και να απολαμβάνεις την τέχνη του έρωτα. Φίλα τον άνθρωπό σου τρυφερά για τόση ώρα μέχρι να κάνει το μυαλό σου εικόνες απροκάλυπτες, μοναδικές. Κέρδισε το μυαλό του και κάνε ότι ευχαριστεί εσάς, είστε μόνοι, ο ένας μπροστά στον άλλο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε ναι σε ό, τι σας αναστατώνει τη σκέψη και το κορμί σας.

Συντάκτης: Aggel
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου