Είναι μερικές ιστορίες που ξεκινάνε μόνο με την ερωτική πράξη και μετά έρχεται η σχέση. Είναι και κάποιες άλλες, που πρώτα έρχεται η σχέση και μετά η επαφή. Υπάρχουν κι αυτές που υπάρχει για το τώρα, το πριν και το πάντα ενδεχομένως, μόνο το κρεβάτι. Καμία μορφή όμως ερωτικής σχέσης δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτό το απαραίτητο συστατικό της.

Μπορεί κατά περιπτώσεις να είναι λίγο fast food, έχει όμως ακόμα και σε αυτή τη μορφή του, διάρκεια η αξία του στον χρόνο. Αυτό δηλαδή που γίνεται στα γρήγορα, απλώς και μόνο προς επιβεβαίωση ή εξ ανάγκης ορμονών, αλλά γίνεται συχνά και κρατάει χρόνια. Αν αναλύαμε τη διάρκεια, προφανώς κι αρέσει και στους δυο συντρόφους, οπότε και συντηρούν τη μεταξύ τους επαφή στα στενά όρια της ερωτικής πράξης. Τους ικανοποιεί κι αναζωογονεί την ερωτική τους ζωή, αυτή τους η σχέση.

Μπορεί τώρα να πρόκειται για ένα στα γρήγορα, ενδεχομένως one night stand, χωρίς καμία διάρκεια στον χρόνο, που και πάλι κάτι έδωσε στο ζευγάρι που το επιχείρησε. Ό, τι και να είναι όμως αυτό που ο καθένας μας ζητάει σε κάθε φάση της ζωής του, το γρήγορο, απροειδοποίητο, απρόσμενο «ένα στα γρήγορα» σε όλα τα στάδια και τα επίπεδά του είναι αυτό που κάνει τη κάθε είδους σχέση ή τη σχεδόν σχέση πιο πικάντικη, πιο ενδιαφέρουσα, πιο ιντριγκαδόρικη, πιο ερωτική. Καλώς κακώς μπορεί η γρήγορη ερωτική πράξη, αυτή που κανείς δεν μπορεί να πάρει χαμπάρι ότι συνέβη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους την ώρα ενός καφέ ή μιας βραδινής εξόδου να μας τονώσει ερωτικά. Μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των εραστών αλλά και να διατηρήσει ένα κλίμα μυστηρίου και σκανταλιάς, αφού θα έχουν κάνει που μόνο εκείνοι γνωρίζουν σε ανύποπτο χρόνο.

 

 

Η επιθυμία να ικανοποιήσεις το σώμα σου, είναι αυτή που κρατάει ζωντανό τον οργανισμό μας και την ύπαρξή μας. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη στην καθημερινότητά μας. Δεν απέχει πολύ από την ανάγκη για να φας ή για να κοιμηθείς. Δεν είναι μόνο το ότι το χρειάζεται το σώμα μας, αλλά κυρίως το χρειάζεται ο εγκέφαλός μας για να νιώσει ζωντανός.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η επιθυμία να βρεθείς ερωτικά για λίγο με τον άνθρωπό σου παρ’ ότι ξέρετε ότι σε λίγες ώρες θα έχετε ένα ολόκληρο σπίτι δικό σας κι άπλετο χρόνο να παιχνιδίσετε, εκπέμπει σήματα διεκδίκησης στον εγκέφαλό σας. Η ανάγκη να παρατήσετε και οι δύο ό,τι κάνετε για να βρεθείτε για μερικά λεπτά σ’ ένα απόμερο μέρος αποτελεί μια μορφή επιβεβαίωσης και μια βουτιά στην ωραία ανωριμότητα, εκείνη που δεν υπολογίζει δουλειές κι υποχρεώσεις, αλλά μόνο σώματα κι οργασμούς. Αυτό από μόνο του δουλεύει σαν το ισχυρότερο αφροδισιακό στη σχέση.

Το μυαλό δίνει σήματα ν’ αντιδράσει το σώμα, μα καμιά φορά συμβαίνει και το αντίθετο και τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Τελικά οι άνθρωποι χρειάζονται πολύ λίγα για να είναι ευτυχισμένοι. Αν σκεφτείς ότι θα δώσεις 10 λεπτά από τον χρόνο σου και θα εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή στα ύψη δεν πρέπει να σκεφτείς καν δεύτερη φορά αν αξίζει να το δοκιμάσεις. Άλλωστε, σκέψου το και πρακτικά. Αν μπορείς σε δέκα λεπτά να καταφέρεις με τον σύντροφό σου, να αφήσετε τα πάντα στην άκρη, να βρείτε μέρος να απομονωθείτε και να κερδίσετε και 2 οργασμούς, το λες και πολύ καλό ντιλ.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Νατάσα Αυγούστη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου