Το σ@ξ είναι ιεροτελεστία, δε χρειάζεται να γίνεται ρουτίνα κι εξαναγκασμός. Είναι μια προσωπική στιγμή στην οποία πρέπει κι οι δύο να βάλουν την επιθυμία και τη φαντασία τους για να βιώσουν τη μαγεία της ηδονής. Είναι ουσιαστικά ένας ερωτικός χορός που θέλει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και την ενέργεια που θα εκπέμπει ο ένας ως προς τον άλλον. Η κάθε κίνηση θα έχει πάθος κι ένα συναίσθημα που θα προέρχεται από την ψυχή και αγγίγματα που ανασταίνουν. Ο αναστεναγμός, ο ιδρώτας και το κάρφωμα των ματιών θα είναι η επισφράγιση πως ήταν έρωτας.

Αυτή είναι η μαγεία του έρωτα, και αυτήν αποσκοπούμε να την έχουμε σε κάθε μας επαφή. Είναι η επιθυμία να παραμείνει ζωντανή, ανέπαφη και αγνή. Τα σώματα θα ξεγυμνωθούν αλλά κι οι ψυχές θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία.

Δεν είναι όμως πάντα εφικτό, είτε γιατί η κούραση μάς κάνει να χάνουμε τη διάθεσή μας, είτε γιατί η απορρόφηση στην καθημερινότητά μας, μας τοποθετεί στο βάθρο της αναβολής. Μια αναβολή που μας κάνει να χάνουμε από την επαφή, τη σύνδεση, την επικοινωνία και όλο αυτό που έχουμε με τον σύντροφό μας. Το ζητούμενο, όμως εδώ είναι πως πρέπει να διατηρηθεί και η φλόγα του πάθους να παραμείνει ενεργή και όλο αυτό να συμβάλει στη δική μας σχέση. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές που θα βοηθήσουν να επιτύχουμε τον σκοπό μας, ακόμα και αν εκείνες οι μέρες φαντάζουν ανέφικτες. Κάποιες από αυτές τις τεχνικές ή ακόμα ιδέες θα αναζωογονήσουν και θα βοηθήσουν να επανέλθει εκείνο το πάθος πιο δυνατό και πιο έντονο από ποτέ.

 

1. Αυνανισμoς

Όχι, δε χρειάζεται να υπάρχει αποστροφή, ούτε ντροπές. Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο. Εξάλλου είναι κατά βάση υγεία αλλά και μια δική σου στιγμή να ανακαλύψεις το σώμα σου. Επομένως είναι πολύ σωστό να πάρεις τον χρόνο σου προτού συναντηθείς με το πρόσωπο που λαχταράς. Έτσι θα έχεις επιβραδύνει τη στιγμή που θα ζήσεις, και σίγουρα θα είναι άκρως απολαυστική με μεγαλύτερη διάρκεια.

 

2. Βελούδινη επιδερμίδα

Η περιποίηση δεν έχει φύλο και κανείς δε θα αντιστεκόταν σε μια τρυφερή και απαλή επιδερμίδα. Επιμελήσου την από την προηγούμενη μέρα και κάνε τα σχετικά beaute. Ακόμα και η ενυδατική κρέμα θα εμποτιστεί πάνω σου και θα κατακλύζεις τον χώρο. Μια δροσερή μυρωδάτη επιδερμίδα είναι αρκετά αφροδισιακή. Να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον προσέχεις, έχει όμορφη μαγεία και ένα εκπληκτικό αντίκτυπο.

 

3. Ραντεβού στο καφέ

Ναι, σε εκείνο το γνωστό-άγνωστο καφέ που βρίσκεται κοντά στη δουλειά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ενημέρωσε εξαρχής, πως είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να λείψει για λίγο από τον χώρο της εργασίας του. Τόσο-όσο, ώστε το μπάνιο της καφετέριας να πάρει άλλη διάσταση για ελάχιστα λεπτά. Εκείνο το ευχάριστο διάλειμμα που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη και των δυο.

 

 

4. Στο αυτοκίνητο

Η καθιερωμένη διαδρομή από το σπίτι μέχρι το κατάστημα για προμήθειες ή επίσκεψη στο φιλικό ζευγάρι ας αλλάξει ρότα. Μπορείτε να σταματήσετε στην άκρη του δρόμου και να απολαύσετε ένα καυτό φιλί πάνω στο καπό. Θα είναι εκείνο το υγρό στοιχείο που θα απελευθερωθεί και θα αφήσει δυο σώματα να πάλλονται στον ίδιο ρυθμό. Τα διερχόμενα αυτοκίνητα με δυσκολία θα ανταγωνίζονται την «ηχορύπανση» των δυο σωμάτων.

 

5. Το παιχνίδι των ερωτήσεων

Τρεις αποκαλυπτικές ερωτήσεις που θα σκανδαλίσουν και τους δυο. Σε ένα χαρτί γράφεις αυτό που θες και μαζί με τις ερωτήσεις του άλλου ανακατεύονται σε ένα μπολ. Με αργές, αινιγματικές κινήσεις και περιπαικτικό βλέμμα ξεκινάει το παιχνίδι. Ερωτήσεις πικάντικες, που θα μιλάνε με συγκεκριμένο θέμα τη σ@ξουαλικότητα και των δυο. Ένα παιχνίδι ερωτήσεων που θα εκφράζει κρυφές επιθυμίες ή ακόμη και κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί επί τούτου, δηλαδή ερωτικά. Ο νικητής ας κορυφωθεί!

 

6. Σπάσε τη ρουτίνα

Ποιος είπε ότι η ατμοσφαιρική βραδιά είναι κλισέ. Ίσως και να είναι, αλλά είναι πάντα υψηλά στις προτιμήσεις. Πόσες φορές έχεις γεμίσει την μπανιέρα και έχεις σε ένα ψάθινο καλάθι μπάλες αλατιού που μόλις εισχωρήσουν στο νερό θα ρευστοποιηθούν και αμέσως θα περιχύσουν το γλυκό και γαργαλιστικό τους άρωμα; Ταξίδεψε μαζί τους, και παρακίνησε τον παρτενέρ σου με μια μάσκα στα μάτια να ακολουθήσει πιστά σε αυτό που θες να δοκιμάσεις. Φρόντισε να γδύσεις τον άλλον και με αργές κινήσεις στείλε τα εγκεφαλικά που χρειάζονται για να ανάψουν τα αίματα. Το νερό, σας περιμένει για να ξεδιψάσετε σε ένα δικό σας κύμα γεμάτο έρωτα!

 

7. Εξόρμηση στην παραλία

Τι πιο όμορφο από ένα βράδυ στη δροσερή αμμουδιά υπό του φως του φεγγαριού για να απολαύσεις στιγμές ειδυλλιακές; Μ’ ένα μικρό ψυγιάκι γεμάτο αλκοόλ και ένα πρόχειρο σνακ, δυο πετσέτες και ελάχιστα ρούχα σε μια τσάντα ταξίδεψε σε μια κοντινή παραλία στην οποία θα είσαι εσύ με την μπίρα στο χέρι και θα πιπιλάς τον παρτενέρ σου με την υγρή μπίρα στα χείλη σου. Λίγο η αλμύρα, λίγο το αλκοόλ, ο καλύτερος συνδυασμός για να κορυφώσεις το κεφάλι σου κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι.

 

8. Ας μαγειρέψουμε

Ποιος είπε ότι ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι. Φυσικά και περνάει! Είναι πολύ σημαντικό κι αυτό το στάδιο. Σκέψου να είστε ντυμένοι κι οι δυο με ποδιές και το αλεύρι να έχει περιλούσει την κατάσταση -δεν υπάρχει πιο όμορφο ζυμάρι. Μόνο η ποδιά να καλύπτει ό,τι χρειάζεται κι η συνταγή θα είναι βέβαιη επιτυχία. Τώρα αν ακουστούν και κάνα δυο βογκητά είναι γιατί δε φούσκωσε η μαγιά, δώσε προσοχή!

 

9. Βίντεο-κλήση

Σίγουρα είστε στον ίδιο χώρο και στο ίδιο σπίτι όταν κάνετε σ@ξ. Ας δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τολμήστε να κάνετε βίντεο κλήση ο ένας στον άλλον και ας είστε σε διαφορετικό δωμάτιο. Προσποιηθείτε ότι κάνετε σ@ξ μέσω κάμερας κι ας αρχίσει το παιχνίδι. Τώρα αν δεν πετύχει, φύγε για το δωμάτιο και όρμα στο ψητό !

 

10. Ραντεβού στο ισόγειο

Εκεί που πάντα γίνεται η συνεδρίαση με τους άλλους ένοικους της πολυκατοικίας. Εσείς θα υποδυθείτε εκείνον τον αυστηρό ρόλο του διαχειριστή και αν δεν υπάρχει συμμόρφωση ίσως να νιώσετε στο κορμί σας την επίπληξη. Είναι αυτή η πράξη που ένα χαστούκι στα οπίσθια θα φέρει και ένα άλλο και όλα μαζί θα σας βρουν στον τοίχο κολλημένους να αναρωτιέστε για το αντισεισμικό σύστημα του οικήματος. Ίσως, όμως να ασχοληθείτε τις επόμενες μέρες και με την ηχομόνωση.

 

11. Alone

Προσπάθησε να παίξεις με τον εαυτό σου μπροστά στον σύντροφό σου, να δει τι κάνεις όταν δεν είναι εκεί. Μην τον αφήσεις να σε αγγίξει, θα είναι ένας κανονισμός. Θα τον αφήσεις να κοιτάει και ίσως να κάνει τις δικές του κινήσεις όπως εκείνος θέλει, αλλά στο δικό του σώμα. Εσύ, απλά θα συνεχίσεις τη δική σου εργασία και σίγουρα θα υπάρχει συντονισμός, εφόσον το έργο που προβάλλεται. Θα σπαρταράει μπροστά στα μάτια σου και θα είναι πριβέ η προβολή.

 

12. Στο πάρκο

Δώσε ραντεβού το βράδυ στο πάρκο της γειτονιάς σας. Ακόμα και αν νιώθεις ότι η γειτονιά δεν είναι το σωστό σημείο, σκέψου την αδρεναλίνη που θα χτυπήσει κόκκινο, μη γίνεις αντιληπτός στα μάτια της γειτόνισσας. Μόνο σε αυτή τη σκέψη, που λειτουργεί ανασταλτικά, η επιθυμία έχει αυξητική τάση και όλα θα γίνουν γρήγορα και άμεσα για να αποφύγεις εκείνο το ατύχημα με τη γειτονιά.

 

Κάποιες φορές το μυαλό σταματάει να σκέφτεται διάφορους τρόπους για να εκπλήξει τον σύντροφό του. Είναι, όμως, πολύ σημαντικό να υπάρχει ενδιαφέρον και θέληση γιατί το παιχνίδι θέλει πάντα δυο παίκτες. Καλή επιτυχία!

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Τσότσου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου