Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. 21/2 στην παραλία κοντά στο μέγαρο είχες βγάλει βόλτα το σκυλί σου. Φορούσες μια κόκκινη φούτερ και κάθισες στην ξύλινη προβλήτα να κάνεις ένα τσιγάρο. Εγώ έκανα μια βόλτα και σου χαμογέλασα, έκανες το ίδιο, αλλά δε μιλήσαμε καθόλου. Αναρωτιέμαι, θα σε ξαναδώ;

 

2. Θεσσαλονίκη, 29/12. Εμβολιαστικό κέντρο Δ.Ε.Θ.. Γύρω στις 5 το απόγευμα. Είσαι ο ευγενικός μελαχρινός γιατρός με τη σκούρη μπλε στολή. Είμαι η κοπέλα με το ασυνήθιστο επίθετο που της έκανες το εμβόλιο. Όταν με κάλεσες με προσφώνησες με τα δυο ονόματά μου, μάλλον επειδή το επίθετο σε παραξένεψε. Τη στιγμή του εμβολίου επειδή φοβόμουν μου είπες να κοιτάω από την άλλη. Είχες πολύ δουλειά εκείνη την ώρα και δεν προλάβαμε να μιλήσουμε.

 

 

3. Μέτρο Χαλάνδρι 11/02 κατά τις 23:00 το βράδυ περνούσα τις μπάρες και ήρθες γρήγορα για να περάσεις και εσύ, γύρισα να σε δω και χαμογέλασες, κατέβηκα αμπελοκήπους και σε είδα που με κοιτούσες έντονα, σε ψάχνω.

 

4. Πάτρα 18/2, ήσουν έξω από τη λέσχη και φορούσες ροζ φούτερ και ροζ ακουστικά, κρατούσες ένα βιβλίο οικονομετρίας και μιλούσες με δυο φίλες σου. Ήθελα να σε ρωτήσω το όνομά σου αλλά ντράπηκα. Σε ρωτάω τώρα το όνομά σου κι αν θέλεις να σου στείλω ένα τραγούδι.

 

5. Θεσσαλονίκη, λεωφόρος Ν. 14/2, ψηλός μελαχρινός με άσπρα γυαλιά, μιλούσες με την παρέα σου για έναν καθηγητή σας. Είμαι η κοπέλα από πίσω σας με τα ξανθά μαλλιά και το μαύρο φόρεμα, γύρισες και με κοίταξες πολλές φορές αλλά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Μου χαμογέλασες κι εγώ κοίταξα τα παπούτσια μου.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου