Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

9/9/2016. Σε είδα στο λεωφορείο από Άμφισσα για Λαμία, ψηλός μελαχρινός, φορούσες ένα ανοιχτόχρωμο τζιν κι ένα άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι, τα βλέμματά μας έπεσαν το ένα πάνω στο άλλο μόλις ανεβήκαμε στο λεωφορείο, δυστυχώς κατέβηκες στη Λαμία και δε σε ξαναείδα ποτέ. Να ήξερες πόσο θέλω να σε ξαναδώ!

 

2.

Θεσσαλονίκη, στο φανάρι στην Καμάρα. Ανέβαινα προς Ροτόντα κι εσύ κατέβαινες προς Ναβαρίνου. Κοντούλα, καστανόξανθη με φράντζα και μία πράσινη τσάντα στην πλάτη. Σου χαμογέλασα και με κοίταξες κάπως αμήχανα, πώς θα σε βρω;

 

3.

Λευκάδα, 2/9 πάνω στη γεφυρούλα. Απογευματάκι την ώρα του ηλιοβασιλέματος, έβγαζες φωτογραφίες με κάτι φίλες σου. Μελαχρινή με τζιν και λευκό μπλουζάκι. Προσφέρθηκα να σας βγάλω, αλλά δε δέχτηκες. Μόνο ένα συγκρατημένο χαμόγελο έσκασες. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

4.

Ερμού μπροστά απ’ την Καπνικαρέα. Σάββατο 17 Σεπτέμβρη γύρω στις 2. Καθόσουν με έναν φίλο σου κι εγώ λίγο παραπέρα με δύο φίλες μου. Κολλήσατε δίπλα μας κι ήρθες και μου μίλησες, δεν μπροούσα όμως να μείνω πολύ. Ένα όνομα έχω μόνο, Νίκος.

 

5. 

Νέα Παραλία 19/9, ψηλός, καστανός, είχες βγάλει βόλτα τον σκύλο σου, λαμπραντόρ αν θυμάμαι καλά. Σταμάτησα να τον χαιδέψω μα στην ουσία, χάζευα εσένα. Αν κρίνω απ’ το χαμόγελό σου, δε σου πέρασα αδιάφορη, θέλω να σε ξαναδώ.

 

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρούν!

Καλούς έρωτες!