Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σήμερα σε είδα στην Περιφέρεια, ήμασταν στο δωμάτιο 14. Για πολλή ώρα ανταλλάζαμε ματιές. Ύστερα χάθηκες. Θέλω να σε ξαναδώ. Κάνε like άμα το δεις!

 

2.

Σάββατο 8/9, 12 παρά το βράδυ. Σε είδα στον κινηματογράφο cineplexx ήμουν με μια φίλη μου και φεύγοντας σε πέτυχα με τους φίλους σου, ενώ θα έμπαινες στην αίθουσα. Σε πρόσεξα κατευθείαν κι ενώ ήσουν αφηρημένος, ξαφνικά γύρισες προς το μέρος μου και με κάρφωσες με το βλέμμα σου, ερωτεύτηκα τα μάτια σου. Φορούσες άσπρη μπλούζα, καστανός με καστανά μάτια. Σε ψάχνω!

 

3.

Σε είδα 06/09 στο μετρό προς Ανθούπολη κατά τις 10 το βράδυ. Πρέπει να μπήκες στο Σύνταγμα. Ήσουν σχετικά ψηλός και μελαχρινός, φόραγες μια γκρι βερμούδα και μια στρατιωτική μπλούζα «2η μοίρα αλεξιπτωτιστών». Καθόσουν πίσω μου και κοιταχτήκαμε. Πού είσαι; Σε ψάχνω!

 

4.

Ήσουν στο πανηγύρι στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας. Όμορφο παιδί με μαύρο πουκάμισο. Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον έντονα, μας κέρασες με την παρέα μου ουίσκι και στο τέλος φεύγοντας η σερβιτόρα μου ζήτησε τον αριθμό μου, αλλά ήταν δίπλα η μάνα μου και δεν μπορούσα. Ξαναγύρισα μετά από λίγο, αλλά έλειπε και δεν μπορώ να σε βρω όσο κι αν έψαξα!

 

5.

Πέμπτη 6/9 κοντά στο δημαρχείο Υμηττού, κατά τις 20:15. Ήσουν με φίλους σου, εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο κι έκλαιγα λίγο. Μου είπες «κόλλα πέντε». Θέλω να σε γνωρίσω και να σε ευχαριστήσω, πραγματικά μου έφτιαξες τη διάθεση.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!