Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στα διόδια πριν τα σύνορα Ευζώνων. Γύρω στις 21:30. Εγώ με ένα άσπρο Mercedes. Εσύ στον τελευταίο θάλαμο από δεξιά. Μας ρώτησες αν χρειαζόμαστε ψιλά για τα επόμενα διόδια γιατί φεύγουμε για Γερμανία. Μας χάλασες 10€ σε 1€ και 50 λεπτά. Εγώ ήμουν ο συνοδηγός. Με κοίταξες για λίγο και τα ‘χασα. Η φωνή σου ιδιαίτερη. Θέλω να σε ξαναδώ!  Αν το δεις, κάνε κάτι να σε βρω!

 

2.

Σε είδα 10/09/18 στο σταθμό Σύνταγμα στη γραμμή ελληνικού. Γλίστρησες και σε σήκωσα, αλλά έφυγα μετανιώνοντας που δε ρώτησα πώς είσαι και το όνομά σου. Αν το δεις και με θυμάσαι, θα χαρώ να μάθω νέα σου.

 

3.

Τέταρτη,  12/9 το βραδάκι στο 12 για κάτω Τούμπα. Καθόσουν στη φισούνα και μετά από λίγο ήρθες κι έκατσες δίπλα μου. Είχες δυνατά τη μουσική, ήθελα να σου μιλήσω, αλλά… Σε ψάχνω!

 

4.

Κυριακή 16/9 στο Carteλ στο Μικρολίμανο, αργά το βράδυ. Ήσουν με δύο φίλες σου, φορούσες ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Καθόμασταν δίπλα, με ένα φίλο μου. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές, αλλά φύγατε νωρίς και δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω. Σε ψάχνω!

 

5.

Πέμπτη, 13/9, ΔΕΘ, στη συναυλία με τον Αργυρό. Καστανός, ψηλός, με μούσι, τζιν και γκρι μπλουζάκι. Ήσουν με ακόμη ένα αγόρι. Κοιταχτήκαμε αρκετές φορές, είμαι η ξανθιά που μου είπες αν θέλω να περάσω μπροστά σου για να βλέπω. Χαμογέλασα, αλλά βλακεία μου που δεν απάντησα, ώστε να πιάσουμε την κουβέντα. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!