Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

 

23/09 Κτήμα Χατζή, Αθήνα,  στην Ανάβυσσο.  Ξημερώματα Κυριακής, έφευγα απ’ το γάμο και μου μίλησες όταν είδες ότι έχω ένα σκυλάκι μαζί μου. Σε είχα και με είχες προσέξει από πιο πριν. Δουλεύεις εκεί, μιλήσαμε για λίγο, έπαιζες με το σκυλάκι και μου είπες ότι έχεις κι εσύ. Δεν είχα άλλο τρόπο να σε βρω, επικοινώνησε μαζί μου… Σε ψάχνω!

 

2.

Νέα Ιωνία Καλογρέζα Τέταρτη 26/9 γύρω στις 9. Μπήκα με τη φίλη μου σε ένα τσιπουράδικο, καθόσουν απέναντι με 3-4 φίλους σου. Φορούσες ένα καρό ροζ-κόκκινο πουκάμισο. Η κοπέλα που κοιτούσες, θα σε ψάχνω!

 

3.

Σε είδα πρώτη φορά 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη στα κάστρα της Θεσσαλονίκης. Καθόσουν με ένα φίλο σου στα παγκάκια και συζητούσατε. Φορούσες μαύρο φούτερ,  μελαχρινός και σε λένε Στέφανο. Θέλω να σε γνωρίσω…

 

4.

Κυριακή 30/9, στο Sherlock στη Λάρισα. Ξανθιά, με λευκό μπλουζάκι, ήσουν με μια κοκκινομάλλα φίλη σου. Μιλήσαμε λίγο, σε λένε Ελένη. Είμαι ο Κώστας και μετανιώνω που δε ζήτησα τον αριθμό σου, σε ψάχνω!

 

5.

Παρασκευή, 26/9. Gaston, Νέα Σμύρνη, γύρω στις 5. Φτάσαμε την ίδια ώρα κι ανταλλάξαμε κάτι βλέμματα. Μελαχρινή με κοντό καρέ, φορούσες ένα γκρι φούτερ, τζιν κι αθλητικά. Σκάλωσα, σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!