Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Οδηγείς ταξί, περίμενες κούρσα στο Φάληρο στο σταθμό. Με πήρες και με πηγές στο ΠΑΠΕΙ, απ’ το Πασαλιμάνι. Περίπου στις 16.30!

 

2.

Τετάρτη πρωί γύρω στις 11 (10/10), Κέρκυρα, παλιά πόλη. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά, φορούσες γκρι φόρμα κι αθλητικά. Έκανες βόλτα με δύο φίλες σου, κρατούσατε καφέ στο χέρι. Κόλλησα, σε ψάχνω!

 

3.

Αθήνα κέντρο, 12/10 έξω απ’ την Καπνικαρέα. Γύρω στις 5, καθόμουν με μία φίλη κι ήρθες και κάθισες δίπλα μας. Σε λένε Κώστα κι είσαι 2ο έτος αρχιτεκτονική. Είμαι η Κατερίνα, σε ψάχνω.

 

4.

Θεσσαλονίκη, 9 Οκτωβρίου κατά τις 7 το απόγευμα. Ήμουν με το ποδήλατο Νέα Παραλία, το ίδιο κι εσύ. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές, είμαι η καστανή με το ροζ φούτερ.

 

5.

4/10. Στο Big ben στην Πάτρα. Μελαχρινός με μουστάκι, φορούσες ένα καρό λευκό-μπλε πουκάμισο. Η φίλη μου είπε πως με κοιτούσες, αλλά είχαμε κι αγόρια στην παρέα κι ίσως γι’ αυτό δεν πλησίασες. Ούτε εμένα μου πέρασες αδιάφορος πάντως.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!