Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.
Σε είδα πρώτη φορά στο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής, την πρώτη μέρα κιόλας! Έχεις κάστανα μαλλιά και μούσια , έχεις καταπράσινα μάτια κι είσαι κοντούλης. Σου αρέσει να φοράς ένα άσπρο αμάνικο γιλέκο! Είσαι στο τέταρτο έτος, έχεις ειδικότητα (νομίζω) Αθλητικός τουρισμός κι αναψυχή. Νομίζω (πάλι) ότι το όνομά σου είναι Κώστας, όμως δεν είμαι σίγουρη.

2.

18/10 Gazi college. Γύρω στις 5. Καστανή με σγουρό μαλλί κι ένα λευκό t-shirt με κάτι καρτούν πάνω. Καθόσουν απέναντί μου κι ανταλλάξαμε κάποια επίμονα βλέμματα. Πού είσαι;

 

3.

Χθες βράδυ, στην πλατεία στο Μοναστηράκι κατά τις 9μιση το βράδυ. Φορούσες μαύρα γυαλιά μυωπίας και μαύρο δερμάτινο και με ρώτησες αν ξέρω τι ώρα κλείνει το μετρό. Έχεις ραδιοφωνική φωνή, σε ψάχνω!

 

4.

Την Παρασκευή (19/10) σταμάτησα το πρωί πριν τη δουλειά στου Ψυρρή για κουλουράκι. Ήσουν μπροστά από μένα κι επέμεινες να μου το κεράσεις. Χαμογέλασε και σ’ ευχαρίστησα, αλλά βιαζόμουν να φύγω. Μελαχρινός με τζιν και καρό πουκάμισο, σε ψάχνω.

 

5.

17/10 Θεσσαλονίκη. Κάναμε βόλτα στην παραλία με μία φίλη και προσπαθούσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία με background τον Λευκό. Προθυμοποιήθηκες να μας βγάλεις εσύ. Κατάλαβα πως με φλέρταρες, αλλά ντρεπόμουν κι ήμουν κάπως συγκρατημένη. Θα ήθελα να σε ξαναδώ.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!