Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

19-20 Ιανουαρίου 2018 στο Levare  Ηράκλειο Κρήτης. Πήγες τουαλέτα και με σκούντηξες. Θυμάμαι ήσουν μελαχρινή και φορούσες φούστα…

 

2.

20/11, Θεσσαλονίκη. Γύρω στις 2 το μεσημέρι περίμενα στην Καμάρα ένα φίλο. Με ρώτησες πού έχει κοντά φωτοτυπάδικο. Φορούσες τζιν κι ένα λευκό φούτερ. Σε ψάχνω!

 

3.

23/11. Γύρω στις 9 μπήκαμε μαζί στον Ηλεκτρικό στον Πειραιά. Κατέβηκες Πετράλωνα. Ξανθιά, ψηλή, φορούσες δερμάτινο παντελόνι και γυαλιά μυωπίας.

 

4.

16/11, γύρω στις 7 το απόγευμα. Ήσουν μπροστά μου στο ταμείο σε σούπερ μάρκετ στην Αγίας Σοφίας (Θεσσαλονίκη). Επειδή κρατούσα μόνο δύο πράγματα προθυμοποιήθηκες να μου δώσεις τη σειρά σου, αλλά δε βιαζόμουν. Ανταλλάξαμε κάτι αμήχανα χαμόγελα. Σε ψάχνω!

 

5.

18/11. Την Κυριακή επέστρεφα Ξάνθη από Κομοτηνή. Καθόσουν απέναντί μου στο λεωφορείο με μία φίλη σου. Άκουσα πως σε λένε Ράνια. Ελπίζω να σε πετύχω ξανά σύντομα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!