Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

 

Τρίτη 4/11, Nissos Samos, από Μυτιλήνη-Χίο, Πειραιά. Ήσουν απέναντί μου και κοιταζόμασταν όλη την ώρα. Όταν βγήκα έξω για τσιγάρο, είχες βγει ήδη εσύ. Φορούσες κουκούλα, πήγαινες πάνω-κάτω. Πέρασες από δίπλα μου και μου χαμογέλασες. Έχεις υπέροχο χαμόγελο…

 

2.

Σάββατο βράδυ 8/12 στη Δελφών, σε κεντρικό δρόμο στην Αράχωβα. Ήσουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο συνοδηγός. Κοιταχτήκαμε, ξαναγύρισες, σταμάτησες μπροστά μου, μου χαμογέλασες, μα δε σε πρόλαβα. Αν το δεις, σε ψάχνω! (Ξανθιά)

 

3.

7/11 γύρω στις 9 το βράδυ περίμενα στη στάση Άγιοι Ανάργυροι. Πέρασες με μια φίλη σου και την Άρια, το σκυλί σου. Με κοιτούσες και μου είπες να δώσω λιγάκι στην Άρια να φάει. Ήρθε γρήγορα το λεωφορείο κι έπρεπε να φύγω. Με κοιτούσες καθώς έφευγα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για σένα… Κάνω συνεχώς βόλτες στη γειτονιά! Σε ψάχνω!

 

4.

6/12 γύρω στις 12 το μεσημέρι περιμέναμε κι οι δύο έξω απ’ το σταθμό στο Μοναστηράκι. Ξανθιά με χαμηλό κότσο, φορούσες μαύρο δερμάτινο παντελόνι και γκρι μακρύ παλτό. Η παρέα σου ήρθε νωρίτερα, αλλά είχαμε ήδη προλάβει να μοιραστούμε μια αμηχανία και ένα κοφτό χαμόγελο. Σε ψάχνω!

 

5.

8/12 το Σάββατο, κατά τις 8, ήμουν στο Noel με μία φίλη. Καθόσουν απέναντί μας με μία κοπέλα και δύο αγόρια. Ανταλλάξαμε βλέμματα, αλλά δεν ήξερα αν είσαι μαζί με την κοπέλα κι έτσι προσπαθούσα να αποφύγω το βλέμμα σου από κάποια στιγμή και μετά. Φορούσες ένα μοβ πουλόβερ με καρό πουκάμισο από μέσα. Αν είσαι όντως μόνος, θέλω να σε ξαναδώ.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!