paul790

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλ

 

1.

10/3 Καρναβάλι Ξάνθης. Χορέψαμε μαζί, ήσουν με την παρέα σου κι εγώ με τη δικιά μου. Το μόνο που ξέρω για σένα είναι το όνομά σου (Άρης) και το ότι φιλάς ωραία. Γνώρισα κι άλλους δύο φίλους σου, τον Ορέστη και τον Σπύρο. Δεν ανταλλάξαμε ούτε τηλέφωνο, ούτε Facebook, ούτε τίποτα, έπρεπε να φύγεις για να προλάβεις το λεωφορείο. Σπουδάζεις Κομοτηνή κι είσαι από Λαμία. Είπες θα με περιμένεις Κομοτηνή. Σε ψάχνω…

 

2.

16/03/2019 Ήμασταν με μία φίλη στο Κάστρο στη Βαρσοβία στην παλιά πόλη και πήγαμε να βγάλουμε εισιτήριο. Περάσατε εσείς, παρέα τεσσάρων αγοριών για να πάτε στα εκδοτήρια  κι επειδή είμαστε όλοι Έλληνες μιλήσαμε λίγο. Μέσα στο κάστρο μπήκαμε μαζί και μας ζητήσατε να σας βγάλουμε φωτογραφίες όλους μαζί. Μετά, κάπου μέσα στις διαδρομές, χαθήκαμε και δεν καταφέρουμε να σας ξαναβρούμε. Τον ένα φίλο σας τον λένε Τάσο, το ακούσαμε στο δωμάτιο με την υδρόγειο. Εσένα με τα γαλανά μάτια, σε ψάχνω σε όλη τη Βαρσοβία. Ερωτεύτηκα, σου λέω! Θέλω να σε ξαναδώ πολύ και δεν έμαθα ούτε το όνομά σου! (Αν έχετε φίλους που πήγαν στη Βαρσοβία ή Κρακοβία, ενημερώστε τους, παρακαλώ).

 

3.

15/3, στάση πλατεία Ελευθερίας, Θεσσαλονίκη. Μελαχρινός, με τζιν, καρό ασπρόμαυρο πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο. Γύρω στις 9 το πρωί, περιμέναμε κι οι δύο για ώρα, μου χαμογέλασες κάποια στιγμή, μέχρι που μπήκες στο 6. Σε ψάχνω!

 

4.

14/3 γύρω στις 12 το μεσημέρι, Αθήνα. Μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ για γνωστή ταράτσα στο κέντρο. Βασικά μπήκες πρώτα με τον φίλο σου κι όταν είδες να πλησιάζω, μου κράτησες την πόρτα και περίμενες. Όταν ανεβήκαμε καθόμασταν σχετικά κοντά κι ανταλλάξαμε κάποιες ματιές. Υ.Γ. Μύριζες τέλεια!

 

5.

16/3, Λευκάδα, στο Κάρμα. Ξανθιά με μακριά μαλλιά και μαύρα ρούχα. Ήμασταν απέναντι απ’ το μπαρ. Σκάλωσα με το χαμόγελό σου.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!