Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σε είδα Κυριακή απόγευμα (5 Μάιου), γύρω στις 6, στο Barsol στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήσουν με ένα φίλο σου, λίγο γεματούλη, για καφέ. Καθόσασταν στο πάσο, στη γωνία. Είσαι αδύνατος, ξανθός κι είχες γυαλιά ηλίου στο κεφάλι. Καθόμουν στο μέσα πάσο με δύο φιλές μου. Μου άρεσες πολύ! Ελπίζω να το δεις εσύ ή ο φίλος σου και να σε βρω.

 

2.

Τι πιο ωραίο απ’ το να σε βλέπω σχεδόν κάθε πρωί πηγαίνοντας για δουλειά, κι ας μην έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε; Το βλέμμα σου και το χαμόγελό σου είναι το καλύτερο ξύπνημα. Μακάρι να τα φέρει έτσι η τύχη ή κάποια κίνηση και να μπορέσουμε να γνωριστούμε (επιτέλους) και να δούμε αν το πρωινό βάσανο της δουλειάς μπορεί να μας βγάλει κάπου. Ελπίζω να το δεις και να καταλάβεις ποιος είμαι…

 

3.

Σάββατο βράδυ, Takadum. Καθόμασταν πάνω με την παρέα μου κι εσείς ακριβώς δίπλα μας. Καστανός, με βυσσινί μπλουζάκι. Ανταλλάξαμε πολλά βλέμματα, αλλά έφυγα χωρίς να μιλήσουμε. Ελπίζω να σε ξαναδώ.

 

4.

Σάββατο 4/5, γύρω στις 7 παρά, μπήκες στο μετρό από Χαλάνδρι μαζί με μια κοπέλα κι ένα αγόρι. Μελαχρινός, με γκρι φούτερ (φορούσες την κουκούλα). Είχες ανοίξει το λάπτοπ κι έδειχνες κάτι φωτογραφίες στους φίλους σου. Γέλασα με κάτι που είπατε και μου έκλεισες το μάτι. Κατέβηκα Σύνταγμα, ενώ εσείς συνεχίσατε. Σε ψάχνω!

5.

Κυριακή 24 Μαρτίου. Dirty Blonde-Loft. Ήσουν με την παρέα σου κι είχατε ανοίξει μπουκάλια. Φορούσατε γυαλιά στο κεφάλι, φάση Snik. Ήρθα στο τραπέζι για να ρωτήσω αν θα βάλει Snik. Ψήλος, λευκή μπλούζα, ξανθός, πολύ αδύνατος, με μουσάκι -αν θυμάμαι καλά. Σε ψάχνω από τότε!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!