maira118

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Μεγάλη εβδομάδα, Μεταξουργείο. Ήμουν με ποδήλατο μπροστά σου και μου κόρναρες επίμονα. Σταμάτησα στο φανάρι και σ’ είπα: «Δεν βλέπεις ότι έχει κόκκινο;». Εν ολίγοις σε απόπειρα και μου απάντησες ότι δεν κορνάρω γι’ αυτό απλά γιατί ήθελες να προσέξω λίγο παραπάνω στο δρόμο. Σ’ ευχαρίστησα, μου χαμογέλασες. Σε ψάχνω, χαμόγελο.

 

2.

Σε είδα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και πετάγαμε και οι δύο για Αθήνα στις 7/5/2019. Σε αναζητώ παντού γιατί σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Ήσουν μαζί με τη μητέρα σου (μάλλον μητέρα σου είναι) και ένα άλλο κορίτσι. Σε είδα ενώ έμπαινα στο αεροδρόμιο και μου τράβηξες αμέσως την προσοχή. Ήθελα να σε πλησιάσω γιατί στην αρχή σε είδα μόνη, αλλά κάποια στιγμή χάθηκες μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων. Κοιταχτήκαμε κάποιες φορές, ακόμα και στο αεροπλάνο καθώς βγαίναμε από αυτό. Έχω ψάξει μέσα σε 20 ώρες όλα τα hastag από Κέρκυρα και δε σε έχω βρει, έχω ανεβάσει σε πολλά σάιτ μήπως και δεις αυτό το μήνυμα! Αν χρειαστεί θα ψάξω και τα 5εκ. που μένουν στην Αθήνα και ας μη θες να γνωριστούμε, αρκεί να σε βρω. Χάνω τις ελπίδες μου, αλλά θα ψάξω! Το παιδί με το κόκκινο δερμάτινο μπουφάν που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου με μόνο μια ματιά, με το που αντίκρισα το υπέροχο πρόσωπό σου! Εύχομαι να το δεις και να απαντήσεις.

 

3.

Παρασκευή 10/5 στο γυμναστήριο, πριν φύγεις. Αυτό το βλέμμα σου.

 

4.

Στο Μοναστηράκι, στο κέντρο, έβγαινες από το τρένο και κοιταχτήκαμε. Αυτό το βλέμμα σου το θυμάμαι ακόμα. Δεν ήξερες πώς να βγεις στην έξοδο, σου έδωσα μια απάντηση και αυτό ήταν, απλώς κόλλημα με τα μάτια σου. Σε ψάχνω.

 

5.

Σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα, καθόσουν στο παγκάκι και περίμενες, καθόμουν δίπλα σου, πιάσαμε τη συζήτηση και δεν ανταλλάξαμε καν τηλέφωνα. Υπήρχε κάτι μεταξύ μας! Το ένιωσα! Είπες θα ξαναβρεθούμε. Πότε; Σε ψάχνω!!

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!