Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

8/6/2019 Ήσουν στο απέναντι τραπέζι στο κέντρο «Φαντασία» με αλλά τέσσερα άτομα. Φορούσες γαλάζιο λινό πουκάμισο και τζιν. Είχες ένα απίστευτα γοητευτικό βλέμμα που δεν μπορούσα να σταματήσω να χάνομαι μέσα του. Ανταλλάζαμε ματιές όλη τη βραδιά, αλλά δυστυχώς δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα… Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Σε ψάχνω…

2.

Παρασκευή 28/6. Ταξιδεύαμε μαζί από Αθήνα για Βαρκελώνη. Καθόμασταν δίπλα (στο διάδρομο κι οι δύο) και πιάσαμε λίγο την κουβέντα. Λέγαμε να πίναμε έναν καφέ στο αεροδρόμιο, αλλά τελικά έπρεπε να φύγω νωρίτερα (είχαν ήδη έρθει να με πάρουν). Σε έχασα στον δρόμο για τις αποσκευές.

 

3.

Τετάρτη 3/7. Στο πρωινό πλοιαράκι για Αίγινα. Σου έπεσε ένα μαντίλι απ’ τα μαλλιά. Σκάλωσα με το χαμόγελό σου, όταν με ευχαριστούσες. Σε ψάχνω.

 

4.

Νέα Παραλία, 5/7, γύρω στις οκτώ, το απόγευμα.Έκανες βόλτα με το ποδήλατο και σταμάτησες κάπου στις Ομπρέλες. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω. Ανταλλάξαμε κάτι ματιές κι ένιωσα κάτι στην ατμόσφαιρα, αλλά δε μιλήσαμε. Ελπίζω να σε ξαναδώ -σύντομα.

5.

4/7 Μετρό Ηλιούπολη. Καθόσουν απέναντί μου και με ρώτησες τι διαβάζω. Σου απάντησα, αλλά μάλλον σε αποπήρα (από αμηχανία), γιατί δε συνέχισες. Μετανιώνω που δεν έμαθε ούτε όνομα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!