paul2964

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Κυριακή 25 Αυγούστου σε γνωστό κατάστημα ρούχων στην Ερμού. Εργάζεσαι εκεί και κάναμε λίγη πλάκα όταν μου μίλησες στον πληθυντικό κι είδαμε ότι έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Δεν μπορούσα να μιλήσω άλλο και βλακεία μου. Σε ψάχνω…

2.

Σε είδα στη Νάξο στις 16 Αυγούστου τα ξημερώματα στο Οcean club. Βρισκόσουν μέσα στο μπαρ με ακόμη ένα παιδί -νομίζω ήσουν κι εσύ μπάρμαν. Αρχικά ήρθα και κάθισα απέναντί σου στο μπαρ, αλλά αργότερα κάθισα πιο πίσω. Με κοιτούσες έντονα όπως κι εγώ. Σε κάποια στιγμή όταν ήρθα και πήρα ποτό κι επέστρεφα στην παρέα μου  εμφανίστηκες στον δρόμο μου.Ήσουν απέναντί μου. Ήμασταν πολύ κοντά και κοιταζόμασταν καθώς περνούσες… Μετά από λίγο έπρεπε να φύγω. Δεν έμαθα ούτε το όνομά σου. Σε ψάχνω!

3.

Χθες (23/8), κατά τις 10 το βράδυ περίπου, πήγαμε στο Fairytale στην Αθήνα. Ήμασταν 3 άτομα (εγώ ήμουν η κοπέλα με το άσπρο μπλουζάκι). Καθίσαμε τέρμα, στο βάθος αριστερά. Έρχεται ο σερβιτόρος και μας φέρνει τρία κομματάκια redvelvet. Πάω να φάω το τελευταίο, με κοιτάζει και μου λέει «Θέλεις να σου φέρω κ άλλο;». Γελάμε κι οι δυο και του λέω «Ναι, αν μπορείς!» Το φέρνει, το αφήνει μπροστά μου και ξανά γελάει! Το έφαγα κι αυτό, και μετά από λίγο ξανά έρχεται και μου ξαναλέει «Να σου φέρω κι άλλο;», και ξανά γελάει και λέει «Άντε, τώρα έρχονται τα γλυκά. (Είχα πάρει oreo & nutella cheescake.)

Στο τέλος που φύγαμε, μας είχαν περισσέψει κάποια γλυκά και του λέμε να μας τα βάλει σε κουτί, αν του είναι εύκολο, και το αστείο είναι ότι έβαλε κι άλλο κομμάτι redvelvet cake. Ήταν πολύ γλυκό, η κίνηση αυτή εννοώ!

Αν τυχόν και το δεις αυτό, απλά μου έφτιαξες τη μέρα. Σε ευχαριστώ!

4.

Ηλεκτρικός Πετράλωνα, Πέμπτη γύρω στις 4. Είχες μαζί σου μια βαλίτσα, λογικά πήγαινες Πειραιά και σε βοήθησα να μπεις. Μου χάρισες το πιο ωραίο χαμόγελο. Κατέβηκα Καλλιθέα και μετανιώνω που δε σου μίλησα.

5.

Την Τρίτη περίμενα μία φίλη στην Καμάρα, γύρω στις 8μιση το απογευματάκι. Στεκόσουν απέναντι και λογικά περίμενες κι εσύ κάποιον ή κάποια. Φορούσες λαδί βερμούδα και λευκό λινό πουκάμισο. Μελαχρινός, ψηλός, με μούσια. Ανταλλάξαμε κάποιες ματιές και κάποια στιγμή μου χαμογέλασες. Ντράπηκα και κοίταξα αλλού. Μαλακία μου.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Πες το με ένα quote.

100+1 αδημοσίευτα pillowquotes για να ταυτιστείς και να μοιραστείς.