vas11

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

1.

18 Μαΐου, μεσημέρι. Θεσσαλονίκη. Στη στάση για ΚΤΕΛ. Περίμενες το αστικό με έναν σάκο. Μελαχρινός με καπέλο, μαύρη μπλούζα και κόκκινη βερμούδα. Μπήκαμε στο αστικό και σε έχασα. Μόλις άδειασε από κόσμο σε είχα απέναντί μου. Ήσουν όρθιος, είχα δίπλα μου κενή θέση, ανταλλάξαμε δυο ματιές, αλλά τελικά δυστυχώς ήρθε κι έκατσε δίπλα μου μια κυρία. Εσύ μετά κάθισες μπροστά μου, δεν ξέρω ίσως και να ήθελες να έρθεις δίπλα μου. Κατεβήκαμε και οι δύο ΚΤΕΛ, έβγαλα εισιτήριο, μόλις έφυγα πήγες να βγάλεις κι εσύ το δικό σου και μετά δυστυχώς έπρεπε να βιαστώ και να φύγω. Ακόμα σε ψάχνω!!!

2.

18/9, Σταθμός Λαρίσης. Με το τελευταίο τρένο για Θεσσαλονίκη. Καθόμουν στο εστιατόριο και ήρθες και με ρώτησες αν μπορείς να καθίσεις μαζί μου. Σου χαμογέλασα και σου απάντησα: «ναι, φυσικά». Θυμάμαι μόνο τ’ όνομά σου Κώστα και το βλέμμα σου. Σε ψάχνω!

3.

22/9 στη Λήμνο, καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια στον Καραγκιόζη. Ήμουν με τον κολλητό μου και μονοπώλησες το βλέμμα μου. Δε σταμάτησα να του μιλάω για σένα. Εκείνη την ώρα κώλωσα, ντράπηκα και ακόμα μετανιώνω που δεν ήρθα στην παρέα σου να γνωριστούμε. Κάποιες στιγμές με κοίταξες κι εσύ κι είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες πως δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου. Αν το δεις, σε παρακαλώ σχολίασε, θέλω πολύ να επανορθώσω για τη δειλία εκείνη της στιγμής.

4.

28/8, Χανιά στο παλιό λιμάνι. Ήσουν με τη φίλη σου που είχε μια κιθάρα στην πλάτη. Φορούσες ένα φόρεμα ανοιχτόχρωμο και τα σγουρά σου τα μαλλιά με μέθυσαν! Ανταλλάξαμε βλέμμα που με έστειλε αδιάβαστο.

5.

Παρασκεύη 20/9. Ταξιδεύαμε μαζί με το ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη. Σε λένε Λευτέρη, μου το ‘πες στη στάση όταν πιάσαμε κουβέντα και μαζί με το ότι είσαι φοιτητής στη Μοριακή κι ανεβαίνεις να δώσεις το τελευταίο σου μάθημα για πτυχίο. Ακόμα σκέφτομαι το χαμόγελό σου. Πες μου πώς σε βρίσκω στο facebook ή έστω πότε δίνεις μάθημα να περιμένω έξω απ’ το αμφιθέατρο μήπως και σε πετύχω.

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!