vassepsaxno2

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

 

1.

8/11. Απογευματάκι, έπινα καφέ στο Castello με την παρέα μου κι εσύ καθόσουν στο απέναντι τραπέζι με έναν φίλο σου. Φορούσες μαύρο δερμάτινο μπουφάν και γυαλιά ηλίου. Κάποια στιγμή ήρθες, μου μίλησες και ζήτησες το τηλέφωνό μου ζητώντας να βγούμε για έναν καφέ. Ένιωσα άβολα μπροστά στις φίλες μου και σου είπα ότι δε γνωριζόμαστε κι από χθες και πώς τόλμησες να πάρεις το θάρρος, περνώντας με για καμιά εύκολη. Μετάνιωσα που δε σου έδωσα μια ευκαιρία και η αλήθεια είναι πως ήθελε κότσια για να κάνεις την κίνηση που έκανες.

 

2.

Την περασμένη Τρίτη στο μετρό Μοναστηράκι ανέβαινα με την κυλιόμενη, αφαιρέθηκα, παραπάτησα και κόντεψα να πέσω. Ήσουν πίσω μου και με κράτησες. Έχεις κοντό μαλλί, μελί μάτια και φορούσες ένα σακίδιο στην πλάτη. Ένιωσα μια περίεργη έλξη όταν με κράτησες και μύρισα το άρωμά σου. Αν το δεις, στείλε, θέλω να ξαναβρεθούμε.

 

3.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 ώρα γύρω στις 20:15. Είσαι οδηγός ταξί. Με πήρες από την πιάτσα της Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη. Είσαι 24 και το ταξί είναι δικό σου. Έχεις tattoo στο δεξί χέρι. Πιάσαμε την κουβέντα σε όλη τη διαδρομή. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν πολλές φορές ακόμα κι όταν υπήρχε σιωπή. Ένιωσα ότι κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Έφτασα στον προορισμό μου αλλά η χαζή δε ρώτησα όνομα, Fb κάτι. Ξέρω είναι δύσκολο να σε βρω αλλά θα προσπαθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αυτά τα υπέροχα μάτια. Θέλω να πιστεύω ότι θα το δεις!!

 

4.

Κυριακή 10 Νοέμβρη βραδάκι, στην παραλία Θεσσαλονίκης καθόσουν σε ένα παγκάκι με το φίλο σου. Φύγατε και σε ακολούθησα, σου έδωσα ένα χαρτάκι με την πρόφαση ότι το ξέχασες στο παγκάκι και σου έγραψα το τηλέφωνό μου. Παρέλειψα να ρωτήσω το όνομά σου. Θέλω να σε ξαναδώ!

 

5.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 9:40 στο 83 κατέβηκες Καμάρα, με το που μπήκα από Αριστοτέλους κάθισα από πίσω σου και κοιταχτήκαμε! Μελαχρινός με τρύπα στο δεξί αυτί, δύο τσάντες και μια χειραποσκευή. Κατέβηκες και μου έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο!! Σε ψάχνω!!

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Θες να πεις τι νιώθεις χωρίς να εκτεθείς;

Το pillowfights σου δίνει τη δυνατότητα να εξομολογηθείς τον έρωτά σου ανώνυμα!