1544x1024x2

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;
Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

16/01, ταξιδεύαμε μαζί με το 6.30 από Λάρισα για Ιωάννινα, καθόμουν στη πίσω θέση, με ρώτησες αν μπορείς να κατεβάσεις λίγο τη θέση σου και λίγο αργότερα σε ρώτησα αν είχες άνετο ταξίδι (αν ήσουν άνετα), όμως δεν πρόλαβα να μάθω το όνομά σου! #η #στάση #στο #Μέτσοβο #μας #έφαγε

 

2.

18/01, 19:30 το απόγευμα, ΚΤΕΛ Κηφισού.Ήρθες και μου ζήτησες αναπτήρα, μιλήσαμε για το νέο νόμο και πόσο μας την έχει σπάσει, αλλά κώλωσα και δε σε ρώτησα όνομα. Ανέβηκες στο λεωφορείο για Πάτρα. Είμαι ο τύπος με το χακί μπουφάν. Κερνάω τσιγάρο αν με βρεις.

 

3.

20/01, γύρω στις 3 το μεσημέρι, Public Σύνταγμα- φορούσες ακουστικά και χάζευες βιβλία στον 3ο, σε παρακολουθούσα ανάμεσα στους διαδρόμους ενώ σήκωνες κάθε τρεις και λίγο από ένα βιβλίο το βλέμμα και μετά το άφηνες πάλι κάτω. Εγώ είμαι αυτή που σε τράκαρε τυχαία εκεί στα βιβλία Ψυχολογίας και σε έχασα μετά το ταμείο. Θες να μιλήσουμε λίγο για Φρόιντ;

 

4.

Καλαμάτα, έξω από το Πανεπιστήμιο, 11/01 απόγευμα. Πρέπει να επέστρεφες από διακοπές, έσερνες μαζί και ένα βαλιτσάκι ροζ-μοβ, εγώ είμαι ο τύπος που σταμάτησε δίπλα με το μπλε αμάξι. Στείλε ένα μήνυμα εδώ να πάμε για κάνα καφέ.

 

5.

Σταθμός ΙΚΕΑ, στη στάση του 72 για Περαία με το τελευταίο στις δώδεκα παρά. Καθόμασταν δίπλα και σηκώθηκες να δώσεις τη θέση σου σε μια κυρία. Σου χαμογέλασα κι εσύ το ίδιο. Κατέβηκες στο Μασούτη, πώς μπορώ να σε βρω ξανά; Τόσο μικρή περιοχή και δε σε πετυχαίνω πουθενά! Είμαι αυτός που καθόταν δίπλα σου στο λεωφορείο.

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μήπως βρήκες το άτομο που έψαχνες αλλά ντρέπεσαι να του πεις τι νιώθεις;

Μη σκας! Βάλε εσύ τα λόγια κι εμείς βάζουμε την 100% ανώνυμη αποστολή τους στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.