pillow3089

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

1.

Δευτέρα, 24/8. Στο πρώτο πρωινό δρομολόγιο Κοζάνη-Θεσσαλονίκη καθόσουν απέναντί μου. Φορούσες κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και διάβαζες ένα βιβλίο που ήταν μάλλον της σχολής σου. Με τη μάσκα δεν μπόρεσα να διακρίνω περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά μου έριχνες κλεφτές ματιές και για να το κατάλαβα μάλλον σου έριχνα κι εγώ. Ήθελα πολύ να συστηθούμε, αλλά δεν ήξερα πώς να κάνω την αρχή, άσε που έπρεπε να μείνω στη θέση μου. Αν θες να βρεθούμε κάπου έξω να γνωριστούμε, πολύ ευχαρίστως!

2.

26/8, Ξάνθη. Καθόσουν στο Κασετόφωνο με δύο φίλες σου και πίνατε μπιρίτσα. Εγώ ήμουν στο απέναντι τραπέζι με την αδερφή μου και ντράπηκα να κάνω κίνηση μπροστά της και να έρθω να συστηθώ. Σε κοιτούσα και η αύρα σου μου προκαλούσε έλξη. Την ίδια ώρα που έφυγες μετάνιωσα που δεν κατάφερα να σε γνωρίσω. Αν το δεις, έστω και αργά, να ξέρεις πως σε ψάχνω και από τότε κάθε βράδυ κάθομαι στο ίδιο τραπέζι μήπως και σε ξαναπετύχω.

3.

29/8, στάση Μοναστηράκι. Περιμέναμε κι οι δύο στο σταθμό. Στεκόσουν δίπλα μου και μιλούσες στο κινητό. Είμαι αυτός με τη μαύρη μπλούζα που σε έσπρωξε καταλάθος. Ήθελα να σου μιλήσω, αλλά εκείνη την ώρα είχα κόσμο, ήρθε το μετρό, εσύ μπήκες στο πίσω βαγόνι από μένα και σε έχασα. Να ξέρεις σε ψάχνω να σου ζητήσω συγγνώμη για το σκούντημα!

4.

Pastazi, Φλογητά, Χαλκιδική. Καθόσουν με την παρέα σου στις ξαπλώστρες που βρίσκονταν στην πιο πάνω σειρά απ’ τις δικές μας, στην ίδια ακριβώς ευθεία. Είμαι η μελαχρινή κοπέλα που έπαιζε τάβλι με τη φίλη της. Άκουσα έναν φίλο σου να σε φωνάζει Πέτρο. Ελπίζω να απευθυνόταν σε σένα και να μην κατάλαβα λάθος. Έχεις ιδιαίτερα ευγενική φυσιογνωμία, έχεις πάνω σου κάτι γοητευτικό και πέρασες από δίπλα μου την ώρα που έμπαινες στη θάλασσα. Με θυμάσαι;

5.

Θεσσαλονίκη, Λευκός πύργος. Εσύ και η σκυλίτσα σου, η Λούσι, μού πήρατε τα μυαλά. Κάθισες στο ίδιο παγκάκι με μένα, με ρώτησες αν υπάρχει χώρος για σένα και σου είπα «εννοείται». Είσαι η Εύα, μένεις κάπου κοντά στην Καμάρα κι είσαι φοιτήτρια ψυχολογίας. Αυτά έμαθα για σένα στα λίγα λεπτά που κάθισες δίπλα μου και μετά μου έλεγες πώς βρήκες πριν τρία χρόνια στον δρόμο τη Λούσι και την πήρες σπίτι. Τα ‘χασα, σού πα μόνο πως με λένε Λάμπρο και πως με ‘χει στήσει ο κολλητός. Χαιρέτησες και συνεχίσατε τη βόλτα σας. Εύα, έλα να πάμε μια βόλτα τη Λούσι παρέα, θέλω να μάθω κι άλλα για σένα!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Θες να εξομολογηθείς τον έρωτά σου και δε βρίσκεις τον τρόπο;

Πες το μ' ένα ανώνυμο ραβασάκι κι άσε τα υπόλοιπα στη φαντασία τους!