Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

18/11/16, 13:22. Στο τρένο Λεπτοκαρυά-Κατερίνη. Καθόσουν μόνος σου σε μια θέση, ήρθα και κάθισα απέναντί σου.. Φορούσες πράσινη ζακέτα, τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά και τα ακουστικά σου. Όταν ακούστηκε στο ηχείο «Επόμενη στάση Λιτόχωρο», τρόμαξα και γέλασες. Μέχρι να κατέβω Κατερίνη ανταλλάξαμε πολλές ματιές. Δεν κατάφερα να σου μιλήσω. Δεν έμαθα ούτε το όνομά σου, εσύ όμως άκουσες το δικό μου. Να ξέρεις, κρατάω ακόμα το εισιτήριο ως ανάμνηση. Ελπίζω να σε ξαναδώ!

2.

Ήμασταν κι οι δυο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τη Θεσσαλονίκη με Ryanair απ’ το καθορισμένο check in μέχρι την άφιξή μας στη Θεσσαλονίκη σε κοίταζα και με κοίταζες. Ήσουν μόνος σου, εγώ με τη θεία μου. Ήθελα τόσο πολύ να έρθεις να μου μιλήσεις γιατί όπως πάντα εγώ ντρεπόμουν! Φόραγες ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι. Να ξέρεις σε ψάχνω και θα κινήσω γη κι ουρανό για να σε βρω !

Α.
3.
22/11/2016 γύρω στις 5 το πρωί στο Φάρο Ψυχικού. Φορούσες ένα μαύρο φόρεμα και σε κάποιον μιλούσες έντονα για αρκετή ώρα. Ήρθα να σου μιλήσω και τελευταία στιγμή έχασα τα λόγια μου και δείλιασα. Δεν έμαθα καν το όνομά σου, αλλά θέλω να σε ξαναδώ όσο τίποτα. Πώς μπορώ να σε βρω;
4.
Κάπου στην Ιπποκράτους σε πέτυχα την Κυριακή το μεσημέρι. Κάτι έλεγες με τους φίλους σου κι εγώ ακούγοντας γέλασα και σε κοίταξα. Το ίδιο έκανες κι εσύ κι οι φίλοι σου σε πείραξαν που δεν ερχόσουν να μου μιλήσεις. Μακάρι να το είχες κάνει. Έχω πολλά να σου πω. Για αρχή, μ΄αρέσει το χαμόγελό σου.
5.
Αμφιθέατρο Νομικής στο μάθημα της Πέμπτης γύρω στις 10. Πρώτη φορά σε βλέπω στη σχολή. Φορούσες μαύρο πουκάμισο, τζιν και δερμάτινο μπουφάν. Κάθισες δίπλα μου και σου ζήτησα σημειώσεις μήπως και καταφέρω να πιάσω κουβέντα. Μου έδωσες το τετράδιό σου και ξέκλεψα το όνομά σου. Έχω φάει τον τόπο να σε βρω από τότε, αλλά τίποτα. Δώσε ένα στίγμα.

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!