Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

17/5 βραδάκι. Σκάλα στην Πάτμο. Καθόμασταν στα παγκάκια απέναντι από το περίπτερο του λιμανιού, εγώ με τρεις φίλους κι εσύ με άλλους δύο. Ήσουν το παιδί με το μαύρο μπλουζάκι που έπινε καφέ την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι είχαν ήδη πιει από δύο με τρείς μπύρες. Μου έκανες εντύπωση. Θα ήθελα να σε γνωρίσω.

 

2.

15/5. Πλατεία Αριστοτέλους. Περπάταγες κατά τις 9.30 το πρωί με έναν καφέ στο χέρι και ένα γκρι Πιτ Μπουλ που έμοιαζε θηριάκι αλλά έκανε χαρούλες σε κάθε περαστικό. Το φώναζες Ερμή. Μάλλον με παρατήρησες κι εσύ, ήμουν το παιδί που έσκασε στα γέλια τη στιγμή που άρχισε να σε τραβάει για να παίξει με εκείνο το Τσιουάουα στην απέναντι μεριά της πλατείας κι όταν τελικά τον ηρέμησες γύρισες και χαμογέλασες. Το χαμόγελό σου να ξέρεις μου έμεινε. Θέλω να σε ξαναδώ.

Υ.Γ. Kαι τον Ερμή τον κούκλο το ίδιο.

 

3.

Ένα σαββατοκύριακο πίσω, το τρίτο του Μαΐου κι αποφασίσαμε όλοι μαζί σαν μια παρέα να στήσουμε σκηνές στο Αγκίστρι και να θυμηθούμε λίγο καλοκαιράκι. Η δική μου ήταν η μπλε και η δική σου η πορτοκαλί. Ξέρεις ήδη ποιος είμαι, αφού λοιπόν δε βρήκα τα κότσια να στο πω από κοντά, αν δεις αυτό το μήνυμα και ψήνεσαι να το δοκιμάσουμε, πες μου κάτι εσύ. Θα περιμένω.

 

4.

Στο ριφιφί στην Ικαρία εχθές το απόγευμα (17/5). Έτρωγες μια βάφλα με παγωτό, μερέντα, μπανάνα, μπισκότο (νομίζω και πουράκια αλλά σίγουρος δεν είμαι) κι εγώ μπήκα να χαιρετήσω το παιδί πίσω στο μπαρ και να πάρω καφέ στο χέρι. Σε κοίταζα, με κοίταζες, αλλά κόλλησα να μιλήσω! Πρώτη φορά σε βλέπω στο νησί αλλά είμαι σίγουρος πως θέλω να σε ξαναδώ. Εσύ θέλεις;

 

5.

Σάββατο, 15/05, 4 παρά το μεσημέρι, αφού μας άφησαν να βγούμε είπαμε να περάσουμε από πολυσύχναστο μέρος να κόψουμε κίνηση. Έξω από το Little Kook καταλήξαμε. Φορούσες μια μάσκα με πεταλούδες και περίμενες τραπέζι. Είμαι ο τύπος που σε ρώτησε πόση ώρα περιμένεις να μπεις. Να ξέρεις σε ψάχνω, να πάμε μαζί καμιά βόλτα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!