Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfighter Αμάντα Δουλγεράκη στο πρώτο της άρθρο: Δες το εδώ!

pillow20910

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

 

1.

Apallou, Σάββατο 18/9. Είχες γενέθλια και οι φίλες σου σου έκαναν έκπληξη. Είδα πως κλείνεις τα 26. Ήθελα να ‘ρθω στο τραπέζι σου να σου ευχηθώ, να δοκιμάσω κι ένα κομμάτι τούρτα, αλλά σκέφτηκα να μη σας χαλάσω τη στιγμή. Ετεροχρονισμένες ευχές δέχεσαι;

 

2.

19/9, ήσουν απέναντί μου στο ΚΤΕΛ από Λάρισα για Θεσσαλονίκη. Άκουσα τον διπλανό σου -που μάλλον ήταν και φίλος σου- να σε φωνάζει Βασίλη. Έχεις μακρύ μαλλί, φορούσες ένα μαύρο t-shirt και το βλέμμα σου ήταν διαπεραστικό. Μου έριξες δυο-τρεις ματιά που έχουν καρφωθεί στο μυαλό μου. Πάτα ένα λάικ να σε βρω!

 

3.

Αθήνα, πλατεία Συντάγματος. Είχες βγάλει βόλτα το σκυλάκι σου που μου ‘πες πως το λένε Λούσι και κόντεψε να μαλώσει με τον δικό μου, τον Ρεξ. Τους τραβάγαμε κάνα δεκάλεπτο για να απομακρυνθούν. Ήθελα να σου μιλήσω αλλά προτεραιότητα ήταν να πάρω τον Ρεξ μακριά, ώστε να μην έχουμε άλλα θέματα. Είμαστε εκεί κάθε μέρα ίδια ώρα, αν θες να περάσεις κάνα απόγευμα χωρίς τη Λούσι να πούμε οι τρεις  μας.

 

4.

Καστοριά, 13/9, καθόμασταν στο ίδιο καφέ δίπλα στη λίμνη. Ήσουν στο απέναντι ακριβώς τραπέζι και δε σταμάτησες να με κοιτάζεις. Είμαι σίγουρος πως μιλούσες και στη φίλη σου για μένα, γιατί κάποια στιγμή γύρισε να κοιτάξει και καρφώθηκε. Κι εγώ στην παρέα δε σταμάτησα να τους λέω πόσο γοητευτική είσαι. Είμαι ο Έκτορας κι έχω αφήσει το τηλέφωνο μου στο παιδί που δουλεύει στο καφέ (είναι γνωστός), ώστε αν ξαναπεράσεις να στο δώσει.

 

5.

Παίζει να ‘μαστε οι μόνοι που ακόμα τέτοια περίοδο κάνουμε διακοπές. Στην παραλία του Νέου Μαρμαρά λιαζόμασταν την Κυριακή 12/9. Μάλιστα είχες έρθει εφοδιασμένος, αφού με τους φίλους σου κάνατε πικ-νικ. Εκείνα τα κεφτεδάκια να ξέρεις πολύ τα λιμπίστηκα. Είμαι η κοπέλα με το φούξια μαγιό που καθόταν ακριβώς στη διπλανή ομπρέλα. Θες να πιούμε ένα καφέ παρέα;

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!