Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Σε είδα στις 22 Οκτωβρίου 15:20 στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Καθόσουν στο απέναντι παγκάκι, φορούσες μπορντό φούτερ και πράσινα αθλητικά παπούτσια. Είχες υπέροχο βλέμμα. Θα ήθελα να σε γνωρίσω άγνωστε!

 

2.

Χθες 15/10 ανέβηκα στην μπλε γραμμή από Ευαγγελισμό περίπου 4.30μ.μ.. Ήσασταν 2 φαντάροι, ο ένας με γαλαζοπράσινα (νομίζω) μάτια κι ο άλλος με καστανά και φορούσατε τη στολή σας. Εσύ με τα γαλαζοπράσινα μάτια που κοιταχτήκαμε λίγες φορές, είσαι έρωτας. Επίσης, να ξέρετε, κατάλαβα ότι κάνατε νοήματα με τα μάτια μεταξύ σας, αλλά δυστυχώς κατεβήκατε σύνταγμα. Πού μπορώ να σε ξαναδώ;

 

 

3.

Σταθμός ΙΚΕΑ, ήσουν ο τύπος που έτρεξε σαν παλαβός να προλάβει το 69Α. Καθόμασταν απέναντι, είχες κάτι τεράστια μπλε ακουστικά που έπαιζαν κάτι ροκ κι απόρησα πώς δεν πονάνε τα αυτιά σου από το volume. Με κοίταξες πολλές φορές κι εγώ το ίδιο. Κατέβηκα Πλαγιάρι, συνέχισες για Επανωμή. Ποιος είσαι;

 

4.

Δε θα το πιστέψεις τι έγινε! Δημήτρη από “άλλο τρόπο” συναντηθήκαμε πριν τρεις μέρες, παρέες δίπλα-δίπλα μέχρι που ήρθατε και κάτσαμε όλοι μαζί. Ήπιαμε τσίπουρα -εσύ μπίρα- αράξαμε μέχρι τις 2 που έκλεισε το μαγαζί και μου έδωσες το κινητό σου. Έχασα όμως το δικό μου! Πώς να σε βρω τώρα; Δε μου φτάνει το ζόρι μου που πρέπει να πάρω κινητό, έχασα και την ευκαιρία να σε ξαναβρώ.

 

5.

3/9, σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αθανασίου Διάκου (Αθήνα). Μπήκα γύρω στις 7 να πάρω μακαρόνια, γάλα, σάλτσα και μου έδωσες τη σειρά σου στο ταμείο γιατί είχες φουλ πράγματα. Μελαχρινός, όχι πολύ ψηλός, φορούσες ένα γκρι πόλο και μπλε μάσκα. Σε ψάχνω.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!