Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. Ήσουν στο Pepper, του Αγίου Δημητρίου, και έπινες φραπέ με δύο φίλους σου. Τέτοια εποχή πώς και δεν το ‘χεις γυρίσει ακόμα στα ζεστά; Είμαι η κοπέλα που καθόταν στο απέναντι τραπέζι και την ώρα που ήθελες ρέστα να πληρώσεις η σερβιτόρα ρώτησε αν είχα να της χαλάσω ένα εικοσάρικο. Μου χαμογέλασες και έγνεψες ευχαριστώ. Τώρα που έχεις το δεκάρικό μου, θες να πιούμε τον επόμενο καφέ μαζί;

 

2. Σάββατο, 23/10, ήμουν με τρεις φίλες στο The Local Pub στο Χαλάνδρι. Ήσασταν μεγάλη παρέα και καθόσουν όρθιος απέναντί μου. Είμαι η κοπέλα με τα μακριά ολόισια μαλλιά που από την ώρα που σε ξεχώρισα στο πλήθος δεν μπορούσα να σταματήσω να σε κοιτάζω. Με κοίταζες κι εσύ αρκετά έντονα. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το βλέμμα σου. Μακάρι να σε βρω, θέλω πολύ να σε γνωρίσω!!

 

 

3. Δευτέρα, 25/10, Κέντρο, Σύνταγμα. Καθόσουν στην είσοδο για το Μετρό, φορούσες μαύρο παντελόνι και καπελάκι baseball με ένα σχέδιο πάνω και κοιτούσες το κινητό. Μάλλον άκουγες μουσική γιατί φορούσες ακουστικά. Είμαι αυτή που σε τρόμαξε όταν πέρασα δίπλα σου και μου χαμογέλασες. Έπρεπε να σταματήσω να ρωτήσω το όνομά σου, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου. Έλλη με λένε, γράψε μου εδώ να τα πούμε!

 

4. Θεσσαλονίκη, λεωφορείο Ν. 12. Κυριακή, 24/10, απογευμάκι, γύρω στις 6μιση. Δεν μπορούσα να σε δω καλά κάτω απ’ τη μάσκα, αλλά έχεις τα πιο ωραία μάτια που έχω δει. Στεκόσουν δίπλα μου και κρατούσες κάτι βιβλία φιλοσοφίας αγκαλιά. Σκέφτηκα να προσφερθώ να τα κουβαλήσω για σένα, αλλά δεν ήξερα πώς θα το πάρεις. Διαβάζω κι εγώ, θέλεις να ανταλλάξουμε απόψεις;

 

5. 24/10 – Πάτρα, Lidl Ελ. Βενιζέλου. Σου έδωσα τη σειρά μου στο ταμείο. Εσύ με το μπλε yaris, εγώ με τη μηχανή έξω. Θέλω να σε ξαναδώ!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!