Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. Συναντηθήκαμε το καλοκαίρι στη Νάξο. Κοντοστάθηκες για να βγάλω φωτογραφία, την οποία τελικά βγάλαμε μαζί. Μου είπες μόνο ένα «Γιώργος, χάρηκα». Συστηθήκαμε, σαστίσαμε για λίγο και μετά είπαμε απλώς καληνύχτα. Όταν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί σε έψαξα σε όλα τα coctail bar του νησιού (δεν ήταν και πολλά), αλλά δε σε βρήκα.

 

2. Ψυρρή, έξω από το Teddy Boy. Έχει περάσει καιρός, αλλά ήταν αργά βράδυ και είχα ανέβει στη μηχανή μου να φύγω. Πλησίασες και με ρώτησες «πόσα κυβικά είναι η μηχανή σου;». Γύρισα, σε κοίταξα και η ομορφιά σου μου έκοψε την ανάσα. Είσαι ξανθιά, με ανοιχτά μάτια, μικροκαμωμένη και ήσουν πολύ ντυμένη. «1050», απάντησα ψελλίζοντας και μηχανικά έβαλα μπρος να φύγω. Δυστυχώς δε σου  προσέφερα μια βόλτα εκείνη τη στιγμή, αλλά αν το δεις άσε κάποιο like και το κανονίζουμε!

 

 

3. 17/11. Στον προαστιακό από Θεσσαλονίκη για Λάρισα στις 5:19.  Μπήκες σαν σίφουνας με καφέ στιλάτο μπουφάν με γούνα στη κουκούλα, την οποία δεν έβγαλες λεπτό. Δε μίλησες καθόλου σε καμία γλώσσα, όσο κι αν προσπαθήσαμε. Τα μάτια σου τα είχες καρφωμένα στο παράθυρο και μάλλον σκεφτόσουν. Φορούσες μάσκα και δεν είδα τίποτα άλλο πέρα από τα μάτια σου. Μάτια κάρβουνα, έτοιμα να εκραγούν. Θέλω να σε γνωρίσω. Παρακαλούσα να μας ζητήσουν ταυτότητα ή πιστοποιητικό εμβολίου για να δω το όνομά σου. Αν το δεις, σε ψάχνω απεγνωσμένα.

 

4. Ήσουν την Πέμπτη το βράδυ, 19/11, στο Γκάζι στο A Liar Man. Είχατε πάρτι γενεθλίων με την παρέα σου, αλλά με κοιτούσες συνέχεια. Δεν μπόρεσα να σου δώσω το τηλέφωνό μου, ούτε λογαριασμό σε social. Δεν πρόλαβα να μάθω το όνομά σου. Προσπάθησα να σου δώσω ένα χαρτάκι, αλλά δεν το κατάλαβες και έπρεπε να φύγω. Θέλω να σε ξαναδώ.

 

5. Θεσσαλονίκη, 20/11. Περιμέναμε στην ουρά έξω απ’ τον Τερκενλή κατά τις 7 το απόγευμα. Μου πες ότι σε λένε Δάφνη, πως είσαι από Σέρρες και ότι τέτοιο τσουρέκι με κάστανο δεν έχεις ξαναβρεί πουθενά. Εγώ είμαι ντόπιος και περίμενα να πάρω macaron. Πίστευα πως θα σε προλάβω να σε κεράσω ένα και να πιούμε κάνα καφεδάκι, μα μέχρι να πληρώσω είχες εξαφανιστεί.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!