Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. Κέρκυρα, Josephine, 24/3. Καθόσουν στο διπλανό τραπέζι με άλλους 3. Άκουσα να σε φωνάζουν Σάκη. Φορούσες μαύρο t-shirt και τζιν παντελόνι. Οι ματιές μας συναντήθηκαν πάνω από 10 φορές. Είμαι η Ελένη, εκείνη η ξανθιά που είχε έρθει μαζί με τη μαμά της για καφέ. Αν δεν ήταν η μάνα, αλήθεια σου λέω, θα ‘χα έρθει στο τραπέζι σας. Κι εσύ ρε πουλάκι μου, γιατί δεν άφησες ένα τηλέφωνο να μπορώ να σε βρω;

 

2. Πριν δέκα μέρες είχα πάει στο Spoon για brunch μαζί με την κολλητή μου τη Δανάη. Κάποια στιγμή το μπουφάν μου είχε πέσει, σηκώθηκες απ’ το τραπέζι σου, ήρθες, το μάζεψες και μου το έδωσες χαμογελώντας. Μου πρότεινες να μας φέρεις μια καρέκλα που περίσσευε στο τραπέζι σας για να το βάλω εκεί να μη σέρνεται. Σου είπα ευχαριστώ για τη χειρονομία και πως θα βρω τρόπο εγώ να το φτιάξω στην καρέκλα μου. Ακόμα τριγυρνάει στο μυαλό μου η ευγένειά σου κι εκείνες οι ματάρες σου. Πάτα ένα like να στείλω μήνυμα.

 

 

3.Ήσασταν καμιά δεκαριά στις 20/3 στην Αβησσυνία. Μάλλον θα ‘χατε βγει για καφεδάκι μετά τη σχολή. Φορούσες ένα κόκκινο μπλουζάκι και ψηλές μαύρες μπότες. Είμαι ο σερβιτόρος που σας έφερα την παραγγελία. Μου άρεσες, μα δυστυχώς δε μου επιτρέπεται σε ώρα δουλειάς να πιάνω κουβέντα με πελάτες του μαγαζιού. Αν θες, όποτε μπορείς ξαναπέρνα, και θα σου δώσω το φβ μου μήπως και γνωριστούμε καλύτερα.

 

4. 14/3, Σύνταγμα. Είχαμε βγάλει κι οι δυο βόλτα τα σκυλάκια μας. Κάποια στιγμή πλησίασαν και συστήθηκαν από μόνα τους. Αναπόφευκτα, λοιπόν, πλησιάσαμε κι εμείς και συστήσαμε τον Έκτορα στην Κλαίρη. Θύμισέ μου, γιατί δεν είπαμε και τα δικά μας ονόματα και ανταλλάξαμε μόνο τα ονόματα των σκύλων μας; Μια γλυκιά αμηχανία επικράτησε στην ατμόσφαιρα όσο τα αφήσαμε να παίξουν κάνα πεντάλεπτο πριν τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Κάθε μέρα βγάζω την Κλαίρη βόλτα, θες να πηγαίνουμε μαζί;

 

5. Γυρνούσαμε μαζί από Φλώρινα Θεσσαλονίκη στις 19/3. Καθόμασταν δίπλα δίπλα στο λεωφορείο. Πιάσαμε κουβέντα για τις σχολές μας και για την κατάσταση στη χώρα σήμερα. Μου άρεσε που ανταλλάξαμε απόψεις, θεωρώ πως είσαι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Θες να πάμε για έναν καφέ μόλις επιστρέψουμε Φλώρινα; Σε λένε Σάββα, αλλά δε θυμάμαι επίθετο για να σε ψάξω. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, είμαι η Κορίνα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!