Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1. Σε είδα στο Μετρό στη στάση Ομόνοια την προηγούμενη Κυριακή. Ακόμα θυμάμαι το άρωμα σου. J adore… Στην αλλαγή συρμού σε έχασα. Ποια είσαι;

 

2. Γκάζι… Σάββατο 10/12. Ήσουν στη διπλανή παρέα και κοιτούσες ανυπόμονα το κινητό σου μέχρι που έπεσε το φουλάρι σου κάτω από την καρέκλα και στο έδωσα. Τότε ήταν που αντίκρισα τα μάτια σου και μια εβδομάδα μετά δεν τα έχω ξεχάσει. Θα πηγαίνω κάθε Σάββατο μήπως και σε ξαναδώ.

 

 

3. Σε είδα το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής σε γνωστό κλαμπ στο Ρέθυμνο. Έπινες τη βότκα λεμόνι σου. Είπα στον μπάρμαν να σε κεράσει και ένα ποτό από εμένα αλλά φύγατε με την παρέα σου και δεν πρόλαβα. Πότε θα σε ξαναδώ για εκείνο το ποτό που αφήσαμε στη μέση;

 

4. Συνέλευση της σχολής στο αμφιθέατρο. Εγώ τελευταίο έτος και εσύ λογικά 1ο. Δε σε είχα ξαναδεί και κάθε μέρα που πάω στη σχολή ελπίζω να σε πετύχω για να μάθω το όνομά σου. Μέχρι τότε θα ρωτάω για σένα!

 

5. Ορκωμοσία Νοεμβρίου. Εσύ συγγενής ή φίλη της πτυχιούχου. Σας είδα να βγάζετε φωτογραφίες και ζήλεψα τον φακό που κοιτούσες.
Χάθηκες μέσα στο πλήθος. Πότε θα σε ξαναδώ για να βγάλουμε και μαζί φωτογραφίες;

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!