Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

 

1. Τετάρτη 19/7, στην πιάτσα των ταξί στην Κοζάνη κατά τις 11.30, σε είδα που περπατούσες γρήγορα για να μπεις μέσα στο ταξί κι εγώ στεκόμουν στον απέναντι δρόμο. Φορούσες ένα κόκκινο φόρεμα και είχες μαύρα μακριά και ίσια μαλλιά. Άνοιξες την πόρτα και λίγο πριν μπεις σταμάτησες και με κοίταξες. Μου χαμογέλασες κι άνοιξες την πόρτα. Πρέπει να σε βρω οπωσδήποτε. Δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε τα μάτια ούτε το χαμόγελό σου.

 

 

2. Σε πέτυχα στο Hookah Nargile Bar στις 20/7 να κάνεις ναργιλέ με τις φίλες σου. Συζητούσατε για τις διακοπές που θα πάτε όλες μαζί και για το πώς πήγε η εξεταστική σας, εσύ φορούσες ένα λευκό σορτσάκι κι μια μαύρη μπλούζα. Είμαι το παιδί που καθόταν δίπλα και σας πρότεινε γεύσεις όσο το σκεφτόσασταν. Μου άρεσες πολύ και ήθελα να σου μιλήσω περισσότερο αλλά δεν το βρήκα σωστό να σας απασχολήσω περισσότερο. Σε ψάχνω.

 

 

3. Ένα μεσημέρι γύρω στις 3, πρέπει να ήτανε την προηγούμενη Πέμπτη, σε πέτυχα στο 12 Θεσσαλονίκη να κατεβαίνεις κέντρο. Είχε χαλάσει το κλιματιστικό, στεκόσουν δίπλα μου και σχολιάσαμε πόσο δύσκολο είναι το καλοκαίρι στην πόλη. Μου είπες ότι είσαι φοιτήτρια φιλοσοφικής και ότι πας στη βιβλιοθήκη, γιατί η εξεταστική σου δεν πήγε πολύ καλά και πρέπει για Σεπτέμβρη να κάνεις διπλό κόπο. Ξέρω πως δεν παλεύεται το διάβασμα με τέτοια ζεστάρα και χρωστάω κι εγώ Μικροοικονομία 2. Θες να διαβάζουμε σπίτι μου που ‘χω και κλιματιστικό;

 

 

4. 20/7 σε είδα στο Sahara με 3 φίλες σου. Έχουμε κοινούς γνωστούς. Ο φίλος μου Άκης ήρθε και χαιρέτησε τη φίλη σου τη Μαρία, κι εμείς ανταλλάξαμε ένα γεια. Φορούσες ένα φλοράρ μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο. Είπα στον Άκη να πάρει το κινητό σου απ’ τη Μαρία, αλλά η φίλη σου λέει πως αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορεί να τα μοιραστεί. Δεν ξέρω αν σε ρώτησε ήδη και δεν ψήνεσαι ή είσαι αλλού, αλλά σε περίπτωση που δε σου είπε κουβέντα, να ξέρεις σε ψάχνω.

 

 

5. Καθόσουν στο Piu Verde στην Αθήνα (23/7) μαζί με δυο φίλες σου και σχεδιάζατε ένα ταξίδι στη Νορβηγία για τον Νοέμβριο. Καθόμουν ακριβώς από δίπλα με τον κολλητό μου και τύχαινε να έχω πάει Νορβηγία πολλές φορές οπότε πήρα το θάρρος να σας προτείνω μερικά πράγματα. Φορούσες ένα αέρινο ροζ φόρεμα κι εγώ μια μαύρη μπλούζα. Αρχικά ελπίζω να σας βοήθησα με το ταξίδι σας κι έπειτα να ξέρεις πως σε ψάχνω και δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τη συζήτησή μας.

 

 

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!