Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Παρασκευή βράδυ 04/08/23

Ήμασταν στη συναυλία των 1000mods στο festival losalmiros. Στεκόσουν πίσω μου ενώ εγώ ήμουν πρώτη σειρά στο κάγκελο. Ξαφνικά οι 1000mods μας ζήτησαν να κάτσουμε όλοι κάτω και καταλάθος έκατσα σχεδόν πάνω σου. Ένιωθα ότι θα έπεφτες και γι’ αυτό σου είπα να κρατηθείς από πάνω μου. Έβαλες το χέρι σου στον ώμο μου  με το που άρχισε η μουσική πεταχτήκαμε σαν τρελοί κι αρχίσαμε να ροκάρουμε παρέα. Νόμιζα πως θα έπεφτα από τον χαμό που γινόταν γύρω- γύρω γι’ αυτό σου είπα “θα κρατηθώ από πάνω σου”. Μου απάντησες “κρατήσου κι εγώ χάλια είμαι” σου είπα “μάλλον θα κρατιέμαι για λίγη ακόμη ώρα”, μου είπες “κρατήσου για όσο θές”.

Έβαλα το χέρι μου γύρω από τον λαιμό σου και σε πήρα αγκαλιά και αρχίσαμε να κάνουμε άγριο headbanging. Όταν οι 1000mods έπαιξαν το vidage ουρλιάζαμε κι οι δύο τούς στίχους ενώ εγώ κρυφά στο αφιέρωνα. Όταν τελείωσε το τραγούδι σε ρώτησα πώς σε λένε, μου είπες Άλεξ και μου έδωσες το χέρι. Όταν τελείωσαν οι 1000mods έφυγες από την πρώτη σειρά, κοιταχτήκαμε δύο φορές και μετά χάθηκες μες στο πλήθος.

Εκείνο το βράδυ προσπάθησα να σε βρω αλλά δεν μπόρεσα. Λοιπόν Άλεξ, ευχαριστώ που με άφησες να κρατηθώ πάνω σου και σου αφιερώνω το vidage από 1000mods.

Η κοπέλα με τα κοτσάκια

(Ξέρεις πώς με λένε)

 

2.

Παρασκευή 4/8,

Γιόρταζες τα γενέθλιά σου στο Ergon Beach στη Νικήτη Χαλκιδικής. Φορούσες κόκκινο μαγιό μέχρι το γόνατο κι ήσουν με 5 φίλους σου. Καθόμουν στα αριστερά σου και φορούσα καπέλο τύπου “του ψαρά” τζιν, στα λευκά. Το σχολίασες, μας κέρασες μπίρες με τη φίλη μου και περίμενα να μου πιάσεις την κουβέντα μετά, αλλά τίποτα. Εγώ δεν ήθελα να ενοχλήσω και δε μίλησα. Κάποια στιγμή σε έχασα από το οπτικό μου πεδίο, δεν ξέρω αν είχες φύγει ή ήσουν στη θάλασσα. Μετά έφυγα κι εγώ. Σε σκέφτομαι συνέχεια, ελπίζω να το δεις εσύ ή κάποιος από τους φίλους σου.

 

3.

Κυριακή 6/8 γύρω στις 21:00 ήσουν με την παρέα σου στο “Χουνέρι” στην Παιανία. Απ’ ό,τι πήρε το αυτί μου, γιατί καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια, δεν είχες ξανά έρθει στην ταβέρνα και ξετρελάθηκες με τη φάβα κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Φορούσες ένα γαλάζιο φουστάνι κι είχες τα σγουρά μαλλιά σου κάτω. Σε ψάχνω κι ελπίζω να σε βρω κι ας σου άρεσε η φάβα.

 

4.

7/8, ήσουν απέναντί μου στο ΚΤΕΛ από Αθήνα για Θεσσαλονίκη (το βραδινό). Άκουσα τον διπλανό σου -που μάλλον ήταν και φίλος σου- να σε φωνάζει Βασίλη. Έχεις μακρύ μαλλί, φορούσες ένα μαύρο t-shirt και το βλέμμα σου ήταν διαπεραστικό. Μου έριξες δυο-τρεις ματιά που έχουν καρφωθεί στο μυαλό μου. Πάτα ένα λάικ να σε βρω!

 

5.

30/7 ΚΟΑ Beach Bar, ντάλα μεσημέρι, κοντά στις 3 μάλλον ήταν η ώρα. Ήμουν δίπλα στην πισίνα, μαύρο μαγιό με φιόγκους στο πλάι. Πέρασες δίπλα μου και χαμογέλασες. Το απόγευμα που έφευγα σε πέτυχα στο πάρκινγκ. Είμαι αυτή με το Λευκό Μίκρα. Σε ψάχνω· να τα πούμε όμως την επόμενη Κυριακή, ε;