Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα e-mail με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

 

1.

Σε πρωτοείδα στις 22 του Ιούλη, στο Φεστιβάλ Πόζαρ. Ήταν μεσημέρι στο live δίπλα στο ποτάμι. Πέρασες από μπροστά μου και δεν πρόλαβα να σου μιλήσω. Έμεινα έκπληκτος! Την επόμενη, στις 23, στο ίδιο μέρος σε είδα να έρχεσαι από μακριά, έτρεξα, σου χτύπησα τον ώμο- αυτή τη φορά δε σε άφηνα. Σε λένε Αγαθή ή Αγάθη, είσαι από Καβάλα κι είσαι πανέμορφη. Σε ψάχνω και θέλω να σε βρω.

 

2.

Σε είδα στον Νέο Κόσμο, έβγαινες από το αμάξι σου (γκρι Citroen) και μπήκες σε μια μαύρη πόρτα. Μισή ώρα μετά πέρασα από έξω- ήταν escape room. Έκλεισα να παίξω αλλά το όνομά σου δεν το έμαθα ποτέ, σε είδα μόνο στην αρχή και μετά εξαφανίστηκες. Έχεις τα πιο ωραία μάτια που έχω δει. Είμαι η ξανθιά από τις τρεις κοπέλες που ήρθαμε.

Πού μπορώ να σε ξαναδώ;

 

3.

Δευτέρα απόγευμα έφευγα, 11/ 9  απ’ τη δουλειά με κούραση κι ένταση που δεν μπορώ να περιγράψω. Μας έπιασε στην Τσιμισκή το φανάρι της Αριστοτέλους, κοιταχτήκαμε και χαμογέλασες. Κρατούσες 4-5 σακούλες και σου είπα αν θέλεις να σε βοηθήσω, μα μου απάντησες “ευχαριστώ πολύ δε χρειάζεται”. Περνώντας μαζί το φανάρι, μου είπες “καλή συνέχεια και μου χαμογέλασες ξανά. Μπορώ να πω πως μου έφτιαξες τη μέρα και σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δεν έμαθα ποτέ πώς σε λένε, θα ήθελα όμως πολύ. Εγώ είμαι ο Γιώργος.

 

4.

Σε είδα το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής σε γνωστό κλαμπ στη Χαλκιδική πρώτο πόδι (Καλλιθέα). Έπινες τη βότκα λεμόνι σου. Είχες κοκκινα και κάπως ξανθά μαλλιά, φορούσες ένα ροζ σαν ολόσωμο κάπως και χρυσά κοσμήματα. Δεν έχω δει πιο ωραία γυναίκα στη ζωή μου. Είπα στον μπάρμαν να σε κεράσει κι ένα ποτό από μένα αλλά φύγατε με την παρέα σου πολύ ξαφνικά και δεν πρόλαβα. Πότε θα σε ξαναδώ για εκείνο το ποτό που αφήσαμε στη μέση; Σε έψαξα κι από τα highlights με την τοποθεσία του μαγαζιού αλλά δε σε βρήκα. Πώς θα γίνει να σε γνωρίσω;

 

5.

Σάββατο, 2/9, ήμουν με τρεις φίλες στο The Local Pub στο Χαλάνδρι. Ήσασταν μεγάλη παρέα και καθόσουν όρθιος απέναντί μου. Είμαι η κοπέλα με τα μακριά ολόισια μαλλιά που από την ώρα που σε ξεχώρισα στο πλήθος δεν μπορούσα να σταματήσω να σε κοιτάζω. Με κοίταζες κι εσύ αρκετά έντονα. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το βλέμμα σου. Μακάρι να σε βρω, θέλω πολύ να σε γνωρίσω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

 

Πηγή φωτογραφίας