«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

polinaki202

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Δουλεύω σ’ ένα συνοικιακό καφέ στην Πάτρα. Δε γράφω όνομα γιατί είναι πολύ χαρακτηριστικό. Έρχεσαι με τις φίλες σου πολύ συχνά και πίνεις τον καφέ σου δυνατό και σκέτο. Θέλω να σε ρωτήσω πώς γίνεται να είσαι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο και να πίνεις τον καφέ σου σκέτο. Με λένε Δημήτρη κι εσένα νομίζω Δανάη. Ανυπομονώ για την επόμενή μας συνάντηση και τον σκέτο καφέ που θέλω να πιούμε παρέα.

 

2.

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 10 Μαρτίου, Μαύρο Πρόβατο. Ήρθα με έναν φίλο μου για ένα ποτό. Μας άνοιξες την πόρτα. Σε έβλεπα που μας παρατηρούσες όλο το βράδυ κι ομολογώ πως μου έφτιαξες τη διάθεση. Θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή. Μόνη μου. Ελπίζω να σε δω ξανά.

 

3.

Σάββατο 11 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου, my pub. Έπινα μπίρες με την παρέα μου κι εσύ έπαιζες μπιλιάρδο μ’ έναν φίλο σου. Σε κοιτούσα και με κοιτούσες κι εσύ. Είμαι η κοπέλα με τα κόκκινα γυαλιά. Αν ψήνεσαι να παίξουμε μαζί, ραντεβού το επόμενο Σάββατο στο ίδιο μέρος.

 

4.

24/2/2017 Στο ΟΑΚΑ στις θέσεις των επισήμων καθόσουν μπροστά μου, μελαχρινός με μπλε πουκάμισο. Με κοίταζες, σε κοίταζα, συναντηθήκαμε στο διάλειμμα στο μπάνιο και σου χαμογέλασα…Θέλω πολύ να σε ξαναδώ!

 

5.

Αθήνα, Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 3 πάρα. Μπήκαμε μαζί στο ίδιο λεωφορείο Α3 προς Ελληνικό. Στην αρχή δε σε παρατήρησα, όμως μετά σε είδα που με κοιτούσες επίμονα  όταν κατέβηκες κοντά στον Άγιο Δημήτριο μου είπες «γεια σου», σου χαμογελάσα. Είχες τζίβες ψηλός με βλέμμα και χαμόγελο αξέχαστο. Σε ψάχνω!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!