Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Είσαι οδηγός στο 410. Μελαχρινός γύρω στα 35. Όταν με βλέπεις με κοιτάς σαν να με γνωρίζεις. Σε βλέπω κυρίως στο δρομολόγιο των 7 (το πρωί). Επικοινώνησε μαζί μου γιατί σε ‘χω χάσει τώρα τελευταία.

 

2.

Σε είδα στο μετρό -μπλε γραμμή. Μπήκα στη στάση Ευαγγελισμό κι ήσουν ήδη μέσα, όρθιος κοντά στην πόρτα. Είσαι ψηλός, μελαχρινός με καστανά μάτια. Φορούσες τζιν. Είχες μία μεγάλη τιρκουάζ τσάντα μπροστά σου ακουμπισμένη κάτω. Κατέβηκες Σύνταγμα ενώ εγώ συνέχισα στην μπλε γραμμή. Είμαι η μελαχρινή με κότσο και μαύρη δερμάτινη ζακέτα που στεκόμουν μπροστά σου.

 

3.

Θεσσαλονίκη, αρχές Μαρτίου, Συναυλία Μουζουράκη στο Fix. Ήσουν ο Μπάρμαν κι ήρθα και ζήτησα κρασί και σαν άσχετη που ήμουν σε ρώταγα αν είναι ξηρό, γλυκό και χρώματα που έχεις. Στο τέλος πήρα μπίρα. Μόλις ακούμπησα το χέρι σου, έλιωσα πραγματικά, σαν κάτι να διαπέρασε το σώμα μου. Μου έσκασες να χαμόγελο, σε κοίταξα, ήλπιζα να μου πεις κάτι αλλά δεν… Γύρισα πάλι στην παρέα μου. Θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ. Η μελαχρινή Άννα. Ελπίζω να σε βρω!

4.

Σε ψάχνω στο Ηράκλειο Κρήτης. Είσαι η καστανόξανθη που καθόσουν απέναντί μου. News cafe πριν δυο εβδομάδες, βράδυ Πέμπτης. Κι άλλη μία φορά στο thin-tank απέξω. Δε σε έχω ξαναδεί και κατάλαβα ότι μου αρέσεις πολύ…

 

5.

Δουλεύεις στον Βλαχοδήμο της Λάρισας, του Αγίου Κων/νου, είσαι κάπου στο 1.80 με μαύρα κοντά μαλλιά. Πανέμορφος με τέλεια χαρακτηριστικά, κάθε φορά που έρχομαι να ψωνίσω εύχομαι να σε πετύχω και με κοιτάς πάντα τόσο έντονα. Μύριζες τέλεια σήμερα, Δευτέρα 3/3/17.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!